Follow us

Η Παυλίνα Βουλγαράκη υιοθέτησε την πιο θηλυκή τάση της χρονιάς

Πιστή στις τάσεις, η Παύλινα Βουλγαράκη δημιούργησε ένα απόλυτα θηλυκό και κομψό σύνολο.

MissBloom TEAM
Η Παυλίνα Βουλγαράκη υιοθέτησε την πιο θηλυκή τάση της χρονιάς NDP

Η περσινή χρονιά μας σύστησε κάποιες ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες τάσεις, οι οποίες είχαν ως επίκεντρο την αυθεντική θηλυκότητα. Πολλές από αυτές συνεχίζουν να απασχολούν έντονα τις fashion lovers ανά τον κόσμο, κυριαρχώντας στο street style των μητροπόλεων της μόδας και κοσμώντας τα red carpet σύνολα των διεθνών trend setters. Τα 3D λουλούδια, οι πληθωρικοί φιόγκοι και, φυσικά, μία γενναία δόση διαφάνειας δεν λείπουν από τα σύνολα καμίας ενημερωμένης fashionista. Η Παυλίνα Βουλγαράκη το απέδειξε αυτό με την τελευταία της δημόσια εμφάνιση, στην οποία τις εντυπώσεις έκλεψε το sheer στοιχείο.

Η ερμηνεύτρια αγαπά να εντάσσει θηλυκές λεπτομέρειες στα looks της, προτιμώντας συχνά μίνι φούστες, φλοράλ prints, girly αξεσουάρ και, φυσικά, διαφάνεια. Πρόσφατα, εμφανίστηκε σε φιλανθρωπική εκδήλωση, με ένα outfit, πιστό στο προσωπικό της στιλ και προσαρμοσμένο αρμονικά στην περίσταση.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη υιοθέτησε την πιο θηλυκή τάση της χρονιάς

Πιο συγκεκριμένα, η Παυλίνα Βουλγαράκη φόρεσε ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι σε wide leg γραμμή, μία κομψή ζώνη με oversized χρυσή αγκράφα, ένα αυστηρό μαύρο σακάκι και τον πρωταγωνιστή του look, το διαφανές πουκάμισο της με τις κεντητές λεπτομέρειες. Τον bold χαρακτήρα του πουκάμισου μετρίασε με ένα μαύρο τοπ που φόρεσε μέσα απ' αυτό, ενώ ολοκλήρωσε το σύνολο με σκουλαρίκια και ένα ζευγάρι μαύρες γόβες.

Η προσθήκη του ανδρικού σακακιού αποτέλεσε κίνηση ματ στην εμφάνιση της μουσικού, καθώς κατάφερε να δημιουργήσει μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αντίθεση με το απόλυτα θηλυκό τοπ της. Ο cool χαρακτήρας που χρειαζόταν το look ήρθε από το σκούρο μπλε τζιν της και την ιδιαίτερα κολακευτική γραμμή του.

Πώς να φορέσεις τη διαφάνεια

Η διαφάνεια είναι bold, μυστηριώδης, ντελικάτη και αναδεικνύει τη θηλυκή πλευρά της κάθε γυναίκας που τη φοράει. Αν και συνηθίζουμε να τη συναντάμε σε βραδινά σύνολα, ένα see -through κομμάτι μπορεί να ενταχθεί σε κάθε στιγμή της ημέρας. Σου προτείνουμε να επενδύσεις σε ένα ογκώδες sheer φόρεμα που θα μπορείς να φοράς πάνω από το κάθε look σου δίνοντας σε αυτό ένα extra στιλιστικό ενδιαφέρον. Αυτό το κομμάτι θα σου επιτρέψει να φοράς της διαφάνεια και στο γραφείο σου πάνω από το παντελόνι σου και ένα απλό λευκό t-shirt. Εναλλακτικά, μπορείς να δώσεις μία ευκαιρία στη διαφάνεια με δαντέλα, στη μορφή κάποιου τοπ ή φούστας που θα μπορείς να συνδυάσεις με ένα τζιν με χαλαρή εφαρμογή ή ένα oversized σακάκι αντίστοιχα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ