Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε την πιο διάσημη μπλούζα της άνοιξης και είναι Zara

Η Ελένη Μενεγάκη προτείνει να φορέσεις την αγαπημένη μπλούζα της Coco Chanel.

elenimenegaki Instagram @elenimenegaki

Ως fashionistas, κάθε φορά που φέρνουμε στο νου μας τη μόδα της άνοιξης, σκεφτόμαστε ρούχα όπως η καμπαρντίνα, το τζιν παντελόνι, το λευκό πουκάμισο, τα sneakers και φυσικά τη διαχρονική μαρινιέρα. Η ιστορία της τελευταίας ξεκινά το μακρινό 1858, όταν το Γαλλικό ναυτικό την καθιέρωσε ως μέρος της επίσημης στολής των ναυτών. Μερικά χρόνια αργότερα, πιο συγκεκριμένα το 1917, η Gabrielle Chanel αποφάσισε να αναδείξει την κομψότητα που χαρακτηρίζει τη μπλούζα με οριζόντιες ρίγες, προσθέτοντας τη στις συλλογές της. Η σχεδιάστρια τη συνδύασε με ψηλόμεσο παντελόνι και αυτό το combo θεωρείται έως σήμερα η επιτομή της κομψότητας. Ακριβώς αυτόν τον συνδυασμό δημιούργησε πρόσφατα και η Ελένη Μενεγάκη.

Σε ένα από τα επεισόδια της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη δημιούργησε ένα πολύ κομψό σύνολο, φορώντας την πιο διάσημη μπλούζα της άνοιξης, δηλαδή τη μαρινιέρα. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια συνδύασε μία κοντομάνικη μπλούζα με οριζόντιες ρίγες σε λευκό και navy blue με ένα ψηλόμεσο παντελόνι στην ίδια μπλε απόχρωση. Και τα δύο items ανήκουν στη νέα συλλογή της Zara για την άνοιξη του 2023.

Από το εν λόγω look, κρατάμε σίγουρα τη μαρινιέρα, αφού πρόκειται για ένα διαχρονικό item που μπορεί να προσθέσεις στη συλλογή σου φέτος, ωστόσο θα φοράς για χρόνια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η μαρινιέρα έχει αγαπηθεί από πολλά style icons όπως οι Brigitte Bardot, Jackie Kennedy, Kate Moss, Audrey Hepburn, τα looks των οποίων θεωρούνται έως σήμερα επίκαιρα. Πώς θα τη φορέσεις φέτος την άνοιξη; Με ψηλόμεσες παντελόνες και denim παντελόνια, με φούστες σε κάθε μήκος ή ως item σε layering, οι συνδυασμοί είναι άπειροι και όλοι τους πολύ ξεχωριστοί.

Το look της Ελένης Μενεγάκη

Get the Look

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε την πιο διάσημη μπλούζα της άνοιξης και είναι Zara
Κοντομάνικη μπλούζα Zara

Θα το βρεις εδώ.

Φαρδύ παντελόνι Zara
Φαρδύ παντελόνι Zara

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ