Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη υιοθέτησε την πιο sexy τάση | Η εμφάνιση με μαύρη δερμάτινη ολόσωμη φόρμα

Η Ελένη Μενεγάκη υιοθέτησε την τάση Bikercore.

elenimenegaki Instagram @elenimenegaki

Εάν είσαι fashionista, παρακολουθείς δηλαδή τις εξελίξεις της μόδας, είναι σίγουρο πως θα έχεις συναντήσει πολλές φορές τον όρο Bikercore στα κείμενα μόδας των τελευταίων μηνών. Πρόκειται για την τάση που παρουσίασαν οι οίκοι Loewe, Hermes, Alexander McQueen, Alaia, Saint Laurent, Tod's και Khaite μέσα από τις συλλογές τους για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022-2023, η οποία ενθουσίασε χιλιάδες γυναίκες. Πιο συγκεκριμένα, το Bikercore ή leather trend αφορά τα ρούχα από faux δέρμα, τα οποία έχουν την ιδιότητα να αναβαθμίζουν μία εμφάνιση. Ακριβώς αυτή τη διάσημη τάση υιοθέτησε πρόσφατα και η Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε Επίσης

Η παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης του Mega, σε ένα από τα επεισόδια της εκπομπής "Ελένη” δημιούργησε μία πολύ θηλυκή εμφάνιση, φορώντας μαύρη δερμάτινη ολόσωμη φόρμα με cut-outs, την οποία συνδύασε με μαύρες strappy γόβες. Το look της είναι πολύ θηλυκό και sexy, ενώ αποδεικνύει πως οι τάσεις είναι must για γυναίκες όλων των ηλικιών.

Εκτός από μία ολόσωμη φόρμα που είναι must have, αφού μπορείς να τη φορέσεις με ποικίλους τρόπους από το πρωί έως το βράδυ, υπάρχουν και άλλα δερμάτινα κομμάτια που αξίζουν την προσοχή σου. Φορέματα, πανωφόρια, φούστες, παντελόνια και πουκάμισα από faux δέρμα πρόκειται να προσθέσουν δυναμικά vibes στο ντύσιμό σου, κάνοντας το να αποπνέει μία πιο rock chic αισθητική.

Το look της Ελένης Μενεγάκη

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ