Follow us

Τα εντυπωσιακά looks της Έβελυν Καζαντζόγλου στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Το απαράμιλλο street style της Έβελυν Καζαντζόγλου στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.

MissBloom TEAM
Τα εντυπωσιακά looks της Έβελυν Καζαντζόγλου στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου Splash News / Ideal Images

Η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου έριξε αυλαία αφήνοντας πίσω της μία σειρά από φαντασμαγορικά shows, μοναδικές δημιουργίες και εντυπωσιακά front rows. Πέρα όμως από όσα διαδραματίζονται εντός των επιδείξεων μόδας, μία ακόμη πλευρά των fashion weeks που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των fashion lovers, ανά τον κόσμο, είναι το street style που εξελίσσεται στους δρόμους, έξω από τα events. Style icons από κάθε γωνιά του πλανήτη συγκεντρώθηκαν, λοιπόν, και φέτος στους δρόμους του Μιλάνου, χαρίζοντας μας απλόχερα στιλιστική έμπνευση. Η Έβελυν Καζαντζόγλου, η Ελληνίδα fashion insiders, ήταν ανάμεσά στους επιλέγοντας ultra stylish σύνολα που ξεχώρισαν.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου ασχολείται ενεργά με τη μόδα εδώ και αρκετά χρόνια, λόγω της καριέρας της ως μοντέλο. Το Instagram της είναι το προσωπικό της portofolio, το οποίο εμπλουτίζει ανελλιπώς με νέα outfits, τα οποία χαρακτηρίζονται από το ιδιαίτερο στιλ της. Ένα στιλ που συνεχώς εξελίσσεται και διαμορφώνεται μέσα από επιλογές όπως τα δυναμικά κοστούμια σε κάθε απόχρωση, τα αριστοκρατικά μάξι φορέματα και οι τολμηροί στιλιστικοί συνδυασμοί.

Η ιδιαίτερη περίσταση της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου επέβαλλε και τη δημιουργία ξεχωριστών looks, τα οποία η Έβελυν Καζατζόγλου απέδωσε με επιτυχία. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο παραβρέθηκε στα fashion shows της Max Mara, της Diesel και της Missoni εντυπωσιάζοντας με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Τα looks της Έβελυν Καζαντζόγλου

Για το πρώτο event, της Max Mara, επέλεξε ένα επιβλητικό φόρεμα-καμπαρντίνα σε μουσταρδί χρώμα, το οποίο συνδύασε έξυπνα με ψηλοτάκουνες μπότες στο συμπληρωματικό του χρώμα, το μοβ. Ολοκλήρωσε το σύνολο με γυαλιά ηλίου και κρεμαστά σκουλαρίκια στην ίδια απόχρωση.

Στο show της Diesel, η Έβελυν Καζαντζόγλου, προσαρμόστηκε στο πιο δυναμικό στιλ που χαρακτηρίζει το brand, φορώντας ένα μάξι shirt dress , ένα ζευγάρι μπότες με denim υφή -σήμα κατατεθέν της Diesel- και κρατώντας ένα micro bag.

Για το show της Missoni, η Καζαντζόγλου φόρεσε ένα ασπρόμαυρο μάξι φόρεμα με σκίσιμο ψηλά στη φούστα από τη συλλογή του brand το οποίο συνδύασε με μαύρο blazer, πέδιλα σε κίτρινο χρώμα, ενώ κρατούσε κι ένα λιλά τσαντάκι.

Αν και τίμησε με την παρουσία της brands με εντελώς διαφορετική αισθητική μεταξύ τους, κατάφερε όχι μόνο να ενστερνιστεί με επιτυχία στοιχεία των διαφορετικών στιλ, αλλά και να ενσωματώσει σε αυτά την προσωπική της πινελιά. Έτσι παρέμεινε πιστή στην αγαπημένη της μάξι γραμμή και στη δυναμικότητα που αυτή αποπνέει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ