Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Η πολυτελής τσάντα στο ανοιξιάτικο χρώμα που "έσπασε" το total black look της

Η παρουσιάστρια συνδύασε με μεγάλη επιτυχία δύο κορυφαίες τάσεις της μόδας σε ένα look.

MissBloom TEAM
Το μυστικό της Σταματίνας Τσιμτσιλή για να αναβαθμίζει το look της με το κλασικό τζιν NDP

Τα κοστούμια είναι ξεκάθαρα η τελευταία λέξη της μόδας διαχρονικά. Σε κλασικό μαύρο ή μπεζ, λευκό και γκρί αλλά και σε πιο φωτεινές αποχρώσεις όπως το λιλά, το πορτοκαλί, το μουσταρδί, το φούξια, ό, τι κι αν επιλέξεις θα δείξει απίστευτα κομψό αλλά και σύγχρονο. Η μονοχρωμία άλλωστε στο ντύσιμο είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις για φέτος, και αν συνδυάζεται και με το πιο αυστηρό ύφος που αποπνέει ένα κοστούμι, τόσο το καλύτερο.

Πώς θα φορέσεις στο γραφείο το double denim | Η chic πρόταση της Κατερίνας Καινούργιου

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φαίνεται ότι το γνωρίζει καλά αυτό κι έτσι επέλεξε να κάνει ένα πιο "συντηρητικό" ντύσιμο, με αφορμή την εκδήλωση για την κοπή της πίτας που διοργάνωσε ο Alpha πριν λίγες μέρες. Πιο αναλυτικά, η παρουσιάστρια επέλεξε να "προσγειώσει" το ντύσιμό της και να φορέσει ένα εφαρμοστό παντελόνι με ένα μεσάτο σακάκι και λεπτή ζώνη στη μέση, όλα στην κλασική απόχρωση του μαύρου. Έτσι, κατάφερε να μείνει πιστή στην μονοχρωμία, που δείχνει πάντοτε πολύ chic, αλλά και να ακολουθήσει το theme του πάρτι που θέλει πιο χαλαρό, casual chic dresscode. Το σακάκι σε αυτή την περίπτωση λειτούργησε ιδανικά, αφού εξισορρόπησε το ύφος του πιο casual παντελονιού.

Tο skinny τζιν είναι πάντα επίκαιρο | Δες πώς το φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Παράλληλα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε το απαραίτητο twist στο ντύσιμό της κρατώντας μια πολυτελή τσάντα σε φωτεινό κίτρινο χρώμα, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο τέλεια αντίθεση με το κατάμαυρο σύνολό της. Η κίτρινη τσάντα (αλλά και γενικότερα, όλες οι τσάντες σε φωτεινές αποχρώσεις), κάνουν στη στιγμή το ντύσιμο πολύ πιο ενδιαφέρον και trendy.

Δες το αποτέλεσμα:

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Η πολυτελής τσάντα στο ανοιξιάτικο χρώμα που "έσπασε" το total black look της
Σταματίνα Τσιμτσιλή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ