Follow us

Ελένη Μενεγάκη | Ο έξυπνος τρόπος με τον οποίο ανέδειξε το ολόλευκο outfit της

Η λεπτομέρεια που έκανε το look της πιο ενδιαφέρον - και πολύ ανοιξιάτικο.

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη Instagram

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να κάνεις τη διαφορά στο ντύσιμό σου, ακόμα κι αν μιλάμε για το πιο μονότονο outfit. Και όταν αυτό το twist είναι σε μια από τις πιο ανοιξιάτικες και φωτεινές αποχρώσεις της χρονιάς, τόσο το καλύτερο.

Η Ελένη Μενεγάκη το γνωρίζει καλά αυτό, και σκέφτηκε έναν πολύ έξυπνο τρόπο για να αναδείξει το μονοχρωματικό σύνολό της. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια συνδύασε τη λευκή ψηλόμεση παντελόνα της με ένα λευκό t-shirt και ζώνη με τρουκς στην ίδια απόχρωση, δημιουργώντας ένα monochromatic λευκό outfit που αποτελεί μια από τις πιο δυνατές τάσεις της μόδας αυτή τη στιγμή. Παράλληλα, η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά στο σύνολό της ήταν οι ψηλές, γόβες - λουστρίνι σε γαλάζιο χρώμα, που είναι το top χρώμα της άνοιξης και μια διαχρονική επιλογή για τα ρούχα μας αυτή τη σεζόν.

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε την πιο διάσημη μπλούζα της άνοιξης και είναι Zara

Έτσι, η παρουσιάστρια μάς έδωσε την τέλεια ιδέα για τα ανοιξιάτικα looks μας, αφού με μόνο ένα ζευγάρι παπούτσια σε φωτεινό χρώμα μπορείς να αναβαθμίσεις στη στιγμή ακόμα και το πιο απλό, λιτό look.

Η Ελένη Μενεγάκη μ' ένα φόρεμα στην απόχρωση που λατρεύουν οι royals

Δες την εμφάνισή της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ