Follow us

Είσαι καλεσμένη σε γάμο; Τα νέα φορέματα της Mango που θα σε αναδείξουν στην πιο καλοντυμένη

Τα πιο σαγηνευτικά και κομψά looks για να κλέψεις τις εντυπώσεις.

Είσαι καλεσμένη σε γάμο; Βρήκαμε τα φορέματα που μπορείς να φορέσεις αυτή την εποχή Splash/Ideal Images

Σίγουρα δεν είμαστε οι μοναδικές που έχουμε ήδη λάβει προσκλήσεις και τα ''RSVP'' για τους γάμους των αγαπημένων μας προσώπων. Η άνοιξη άλλωστε ενδείκνυται για τη διοργάνωση τέτοιων events, αφού η αναγέννηση της φύσης συνδέεται με τον έρωτα και το πάθος. Έτσι, ξεκινάει η wedding season και πάλι έχουμε στα χέρια μας προσκλητήρια, ενώ το βασικό ερώτημα που μας ταλανίζει επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ: Τι θα φορέσουμε ως καλεσμένες σε μία ανοιξιάτικη τελετή γάμου;

Πριν καιρό είχαμε κάνει εκτενώς λόγο για το dress code των χειμερινών γάμων, που επέβαλλε σκούρα χρωματική παλέτα, έντονα looks, glamour και ''βαριά'' υφάσματα. Την άνοιξη όμως τι θα μπορούσαμε να επιλέξουμε, για να ξεχωρίσουμε ως οι πιο καλοντυμένες καλεσμένες; Η απάντηση είναι αρκετά πιο εύκολη από αυτό που φαντάζεσαι. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δίνουμε την ψήφο εμπιστοσύνης μας στις πιο ρομαντικές αποχρώσεις, τις παστέλ αλλά και εκείνες τις vibrant που συνδέονται με την ανοιξιάτικη σεζόν. Τα έντονα σύνολα δίνουν τη θέση τους σε πιο αέρινες σιλουέτες, με ιδιαίτερες λεπτομέρειες που αναδεικνύουν τη σιλουέτα. Τέτοιες μπορεί να είναι το εφέ ενός κορσέ, τα cut outs αλλά και διάφορες εκδοχές της κολακευτικής λαιμόκοψης.

Στο νέο fashion drop της Mango θα βρεις τα πιο κομψά φορέματα για έναν γάμο

Όλα τα παραπάνω τα βρήκαμε στην νέα συλλογή της Mango, η οποία έδωσε ένα νέο αναζωογονητικό look στο επίσημο ντύσιμο. Το brand προτείνει σαγηνευτικές σιλουέτες, σέξι ανοίγματα και πολυτελή σατινέ υφάσματα. Η χρωματική παλέτα είναι άκρως θηλυκή και κεντρίζει την προσοχή για όλους τους σωστούς λόγους. Παρακάτω, λοιπόν, ξεχωρίσαμε τα πιο stylish φορέματα που αξίζει να δοκιμάσεις. Είμαστε πεπεισμένες πως παρακάτω θα βρεις το ιδανικό φόρεμα για να ξεχωρίσεις ως η πιο κομψή καλεσμένη.

P.s | Ο shopping guide μας χρησιμεύει και για εσένα που αναζητάς ένα βραδινό look ή ένα φόρεμα για μία επίσημη περίσταση.

Μίντι φόρεμα με άνοιγμα, Mango

Strapless φόρεμα, Mango

Μίντι φόρεμα με άνοιγμα, Mango

One shoulder φόρεμα με cut out, Mango

One shoulder φόρεμα με cut out, Mango

Μίντι σατινέ φόρεμα, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ