Follow us

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στο Missbloom | Το έξυπνο στιλιστικό hack για να δημιουργείς flawless εμφανίσεις

Η γκαρνταρόμπα της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου αποτελείται από διαχρονικά κομμάτια που αξίζει να αποκτήσεις και εσύ.

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου NDP Photo Agency

Ένα scroll down στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram είναι αρκετό για να παρατηρήσεις πως το στιλ της είναι φρέσκο, πολύ σύγχρονο και cool. Ο λόγος για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία άνετα μπορεί να σε γεμίσει με στιλιστική έμπνευση. Ποια είναι όμως τα στιλιστικά μυστικά της; Η ίδια απαντά στο Missbloom.

Τι φοράς όταν θέλεις να νιώσεις αυτοπεποίθηση;

Το outfit που έχω στην γκαρνταρόμπα μου και ξέρω ότι με "κολακεύει" no matter what. Όλες μας έχουμε αυτό το ένα "μαγικό" ρούχο.

Ποια items δεν λείπουν ποτέ από τη ντουλάπα σου;

Loafers, αγαπημένο pair of jeans, μακρύ pea παλτό, μαύρο oversized blazer, floral dress, men’s shirt (λευκό ή ριγέ), jockey hat, χρυσά mini hoop σκουλαρίκια.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου go-to σύνολο;

Για τον χειμώνα επιλέγω το oversized tan pea coat μου, ψηλόμεσο παντελόνι με πιέτες, loafers, μονόχρωμο πουλόβερ και jockey hat.

Αγαπημένο αξεσουάρ;

Jockey hat.

Ποια είναι η no fail στιλιστική συμβουλή που ακολουθείς;

Επειδή δυσκολεύομαι να βρω μακρυά παντελόνια, αυτό που κάνω πάντα είναι να τα δίνω σε μοδίστρα/ράφτη και να "ανοιγει" το στρίφωμα που έχει εσωτερικά (συνήθως έχει 2-3 εκ) και να συμπληρώνουμε με πρόσθετο ύφασμα μέσα, που όμως ποτε δεν φαίνεται. Έτσι, τα παντελόνια ειναι πιο σωστά για το σώμα και ύψος μου.

Flat ή ψηλοτάκουνα; Γιατί τα προτιμάς;

Αγαπώ και τα δύο το ίδιο. Για πολλά χρόνια δεν ένιωθα άνετα με ψηλοτάκουνα στην προσωπική μου ζωή λόγω ύψους, όμως πλέον είμαι ακομπλεξάριστη με αυτό και πολύ συχνά τα επιλέγω για τις βράδινες μου εμφανίσεις και επαγγελματικά meetings. Νιώθω άνετα να περπατάω με ψηλοτάκουνα, "κολακεύει" τα πόδια και τα δείχνει πιο καλλίγραμμα, διορθώνει το posture μου και μου χαρίζει περισσότερη θηλυκότητα.

Ποια είναι η τσάντα που δεν αποχωρίζεσαι;

Αυτό το διάστημα κρατάω μια σταχτί δερμάτινη τσάντα ενός ελληνικού brand που έχει αρκετό χώρο για iPad, calendar, προσωπικά αντικείμενα και μπορώ να συνδυάσω με τα περισσότερα outfits.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ