Follow us

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου | Το άρωμα που φορά εδώ και χρόνια μυρίζει ελληνικό καλοκαίρι

"Το φοράω εδώ και χρόνια γιατί με συνδέει άμεσα με τις αναμνήσεις μου από τα καλοκαίρια στην Ελλάδα".

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου Instagram

Εκτός από την πολυετή πορεία της στον χώρο του modeling, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ξεχωρίζει το δίχως άλλο για το κομψό στιλ της. Η ίδια δεν θεωρεί καμία εμφάνισή της ολοκληρωμένη χωρίς μερικούς ψεκασμούς από το αγαπημένο της άρωμα.

Μπορεί τα όνειρά της να την οδήγησαν πριν χρόνια στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες, ωστόσο καθώς νοσταλγούσε τη ζωή της στην Ελλάδα, είχε πάντα ένα κομμάτι της μαζί της, φορώντας ένα άρωμα, που μέχρι σήμερα της θυμίζει τα ελληνικά νησιά τον Αύγουστο.

10 Ελληνίδες influencers αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους αρώματα

Το αγαπημένο άρωμα της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου

Όπως μάς αποκαλύπτει η ίδια, το άρωμα που δεν λείπει ποτέ από την perfume wardrobe της είναι το Philosykos Eau De Parfum του οίκου Diptyque (Atticadps.gr). "Είναι το αγαπημένο μου καλοκαιρινό άρωμα", λέει. "Το φοράω εδώ και χρόνια γιατί με συνδέει άμεσα με τις αναμνήσεις μου από τα καλοκαίρια στην Ελλάδα", εξηγεί.

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου | Το άρωμα που φορά εδώ και χρόνια μυρίζει ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για ένα πράσινο και ξυλώδες άρωμα, που όντως μυρίζει ελληνικό καλοκαίρι κι αυτό χάρη στις υπέροχες νότες του από φύλλο συκιάς, σύκο, καρύδα, κέδρο και νότες ξύλων. Αν αγαπάς κι εσύ τις άκρως καλοκαιρινές εσάνς, πάτησε εδώ για να ανακαλύψεις 7 all time favourite αρώματα που μυρίζουν θάλασσα.

Ναταλία Γερμανού | Αυτό είναι το πικάντικο άρωμα που φορά εδώ και χρόνια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ