Follow us

Η Τόνια Σωτηροπούλου βρήκε το κατάλληλο τζιν για την άνοιξη στη Calzedonia

Η Τόνια Σωτηροπούλου βρήκε το παντελόνι με το οποίο θα κάνεις άψογες εμφανίσεις αυτή τη σεζόν.

Τόνια Σωτηροπούλου Instagram

Έχουμε πειστεί πως όσα και να σου αναφέρουμε καθημερινώς για την ύπαρξη άλλων παντελονιών, εσύ πάντα θα επιλέγεις ως επί των πλείστων το αγαπημένο σου τζιν. Δεν σε αδικούμε, και εμείς εδώ στο MissBloom τους δίνουμε την ψήφο εμπιστοσύνης μας αφού αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του καθημερινού ντυσίματος μας. Άνετο, διαχρονικό και απίστευτα ευέλικτο για να το φορέσεις κάθε στιγμή αλλά και με κάθε άλλο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου, το τζιν είναι ένα staple, βασικό και αναγκαίο κομμάτι του στιλ μας ανεξάρτητα από την εποχή και τις σεζόν. Ειδικά τώρα, το μεταβατικό στιλ το ζητάει και εμείς το επαναφέρουμε δυναμικά.

Για να μην επαναλάβουμε τους ίδιους, όμως συνδυασμούς, σήμερα βάλαμε ως στόχο να βρούμε το πιο κομψό τζιν παντελόνι που θα κάνει update στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου. Και τα καταφέραμε, καθώς η Τόνια Σωτηροπούλου βρήκε το κατάλληλο.

Η Τόνια Σωτηροπούλου βρήκε το ιδανικό τζιν παντελόνι για άψογες εμφανίσεις αυτή τη σεζόν

Μία σύντομη περιήγηση στον προσωπικό λογαριασμό της Τόνιας Σωτηροπούλου είναι αρκετή για να καταλάβεις ένα πράγμα για το στιλ της: Λατρεύει την άνεση και δεν κάνει ''εκπτώσεις'' στην κομψότητά της. Συνδυάζει και τα δύο χαρακτηριστικά επενδύοντας σε κομμάτια που ανταποκρίνονται πλήρως στις στιλιστικές ανάγκες της και το τελευταίο της look το αποδεικνύει. Η ίδια για ένα χαλαρό περίπατο επέλεξε να φορέσει ίσως το πιο άνετο και on trend τζιν και σίγουρα αξίζει μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου και συνάμα τους δικούς σου περιπάτους.

Ο λόγος για το παρακάτω τζιν, που ανανεώνει το κλασικό blue look. Έχει ιδιαίτερα ξεβαμμένη όψη και έναν vintage χαρακτήρα, που θα σου δώσει την ευκαιρία να πειραματιστείς με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Συνδυασμένο με τα κατάλληλα fashion pieces, μπορείς να το φορέσεις από το γραφείο έως μία βραδινή έξοδο. Ανακάλυψε το παρακάτω σε super τιμή.

Η Τόνια Σωτηροπούλου βρήκε το κατάλληλο τζιν για την άνοιξη στη Calzedonia
Wide leg τζιν με ξέφτια, Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ