Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το Zara φόρεμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις

Όλοι οι λόγοι που κάνουν το Zara φόρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή τόσο ξεχωριστό.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Instagram

Οι λογαριασμοί στα social media των celebrities μπορεί να μας δίνουν μία μάτια στις προσωπικές ζωές τους, ωστόσο, προσφέρουν και μία ματιά στις γκαρνταρόμπες του. Μία σύντομη περιήγηση στα προφίλ τους είναι αρκετή για να αντιληφθείς το στιλ, τις προτιμήσεις τους και την αισθητική τους, ενώ έχοντας λίγη παραπάνω προσοχή μπορείς εντοπίσεις στιλιστικά tips και μυστικά, που χρησιμοποιούν στις καθημερινές και επίσημες εμφανίσεις τους. Έτσι, έχεις την ευκαιρία να αντλήσεις ατελείωτη έμπνευση από τους λογαριασμούς τους και εμείς σήμερα θα το την πάρουμε από το πρόσφατο post της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με ένα φόρεμα που αξίζει σίγουρα την προσοχή σου και μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου.

Γιατί ξεχωρίσαμε το Zara φόρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή;

Οι λόγοι είναι πολλοί και θα σε πείσουν και εσένα να το κάνεις δικό σου. Αρχικά, η ''ζωντανή'' κόκκινη απόχρωση του το ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σου. Αποπνέει δυναμισμό, θηλυκότητα και αυτοπεποίθηση. Η εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή με αυτό αποδεικνύει πως το μίνι δεν φέρει κανέναν ηλιακό περιορισμό και συνδυασμένο με τα σωστά κομμάτια και αξεσουάρ, μπορεί να αναδειχθεί στο ιδανικό σύνολο για αμέτρητες περιστάσεις. Βέβαια, το μίνι φόρεμα της Zara θα προσφέρει και περισσότερο σχήμα στη σιλουέτα σου. Η στενή εφαρμογή του δίνει έμφαση στη μέση και αν έψαχνες ένα τρόπο να την αναδείξεις, αυτός είναι ο ιδανικός. Παράλληλα, ανοίγει προς τα κάτω, δημιουργώντας την πολυπόθητη όψη μιας hourglass φιγούρας.

Ακόμα, το γεγονός πως είναι αμάνικο σου δίνει την ευκαιρία να το φορέσεις με πουκάμισα, ζιβάγκο, κορμάκια και διάφορα τοπ κατά τη διάρκεια των κρύων μηνών και όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει μπορείς να το φορέσεις ακριβώς όπως έχει. Είναι ένα ιδιαίτερο κομμάτι, που πάντα θα σε ξεχωρίζει ανάμεσα στα πλήθη για όλους τους σωστούς λόγους και για αυτό αξίζει σίγουρα μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου. Ανακάλυψε το παρακάτω.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το Zara φόρεμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις
Αμάνικο κοντό φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και τελείωμα με όγκο στο κάτω μέρος, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ