Follow us

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το αγαπημένο look των Γαλλίδων

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σού δείχνει πώς να φορέσεις τα αγαπημένα κομμάτια των γυναικών που φημίζονται για το στιλ τους.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου NDP

Bασικός στόχος μας ως συντάκτριες μόδας είναι, μεταξύ άλλων, να εντοπίζουμε και αναδεικνύουμε τα διαχρονικά κομμάτια, εκείνα που καταφέρνουν να μπαίνουν στην ελίτ κατηγορία των ρούχων. Είναι πάντα επίκαιρα και κομψά, μπορείς να τα εμπιστευτείς για μία stylish εμφάνιση και να ξέρεις ότι δεν θα κάνεις ποτέ λάθος μαζί τους. Ένα από αυτά είναι το κλασικό tweed τζάκετ, το αγαπημένο πανωφόρι των Γαλλίδων. Οι γυναίκες, που φημίζονται για το ανεπιτήδευτα κομψό στιλ τους, λατρεύουν το συγκεκριμένο πανωφόρι και το εμπιστεύονται κάθε χρόνο για τις πιο κομψές day to night εμφανίσεις τους αυτή την περίοδο. Τα tweed τζάκετ είναι η επιτομή της φινέτσας και του κομψού στιλ και ας έχει ταπεινές ρίζες. Δεν είναι λίγες οι fashionistas ανά τον κόσμο που εμπιστεύονται το fashion obession των Γαλλίδων και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μία από αυτές.

Πώς φόρεσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το αγαπημένο look των Γαλλίδων

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέστρεψε στη μικρή οθόνη και δεν χάνει ευκαιρία από το να δημιουργεί σύγχρονα, on trend και ενδιαφέροντα looks στο πλατό της εκπομπής ''My Style Rocks''. Βέβαια, δεν θα μπορούσε να κάνει το αντίθετο, αφού η εκπομπή έχει ως θέμα τη μόδα και το προσωπικό στιλ και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πειραματίζεται ιδιαίτερα και με τα δύο. Το μοντέλο που έχει διανύσει χιλιόμετρα στη βιομηχανία της μόδας γνωρίζει καλύτερα από πολλούς τι εστί αυθεντικό στιλ και τον τελευταίο καιρό αναδιοργανώνει το δικό του. Μία σύντομη περιήγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι αρκετή για να αντιληφθείς πως επαναπροσδιορίζει στιλιστικά τον εαυτό της και δοκιμάζει πολλές από τις τρέχουσες τάσεις. Κάπως έτσι φόρεσε και το αγαπημένο look των Γαλλίδων.

Όπως θα δεις στην παρακάτω ανάρτηση από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίστηκε με ένα tweed set. Η ίδια φόρεσε σε matching σύνολο το tweed τζάκετ συνδυασμένο με ένα υπέροχο ψηλόμεσο σορτς. Το σετ αποτελεί την πιο σύγχρονη εκδοχή ενός ταγέρ ή ακόμα και κοστουμιού και μπορείς να αναδημιουργήσεις το outfit για ένα άψογο office look αλλά και για μία βραδινή έξοδο -πάντα συνδυασμένο με τα σωστά κομμάτια.

Get the look

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το αγαπημένο look των Γαλλίδων
Tweed σετ με blazer και φούστα, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ