Follow us

Φαίη Σκορδά- Σταματίνα Τσιμτσιλή | Πώς θα φορέσεις το denim φόρεμα σύμφωνα με τις παρουσιάστριες

Η Φαίη Σκορδά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσαν το απαραίτητο φόρεμα της άνοιξης.

Φαίη Σκορδά- Σταματίνα Τσιμτσιλή ΝDP Photo Agency

Η Φαίη Σκορδά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι δύο γυναίκες που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούν στην πρωινή ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης. Μεταξύ άλλων, οι δύο γυναίκες έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν με το προσωπικό στιλ τους, αφού τόσο οι τηλεθεάτριες όσο και οι followers τους παρακολουθούν πιστά τα looks που δημιουργούν στην καθημερινότητα.

Πρόσφατα μάλιστα, η Φαίη Σκορδά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή μάς έδειξαν δύο τρόπους για να φορέσουμε το must have φόρεμα της άνοιξης, δηλαδή το τζιν φόρεμα. Πιο συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά φόρεσε ένα mini off shoulder τζιν φόρεμα με γόβες σε baby blue χρώμα, ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε ένα mini τζιν φόρεμα με βολάν στα μανίκια και το συνδύασε με κόκκινες knee length μπότες. Και τα δύο looks είναι κομψά και δύο ενδιαφέρουσες προτάσεις για την άνοιξη.

Διαβάστε Επίσης

Εάν θέλεις λοιπόν να ανανεώσεις το στιλ σου με κομμάτια που μπορείς να φορέσεις με διάφορους τρόπους, τότε ένα τζιν φόρεμα είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι. Μπορεί να είναι mini ή midi, να το φορέσεις με πουκάμισα ή μπλούζες κάνοντας layering, να το συνδυάσεις είτε με flat είτε με ψηλοτάκουνα, δημιουργώντας έτσι πολλά και άκρως ανοιξιάτικα looks.

Το look της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Το look της Φαίης Σκορδά

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ