Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη με την άνετη ολόσωμη φόρμα που θα φορέσεις ακόμα και το καλοκαίρι

Το διαχρονικό και stylish one piece που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της

Η Ελένη Μενεγάκη με την άνετη ολόσωμη φόρμα που θα φορέσεις ακόμα και το καλοκαίρι NDP Photo Agency

Σίγουρα οι περισσότερες από εμάς, εάν μας ρωτήσεις ποια είναι τα αγαπημένα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας θα απαντήσουμε πρωτίστως εκείνα τα οποία είναι διαχρονικά και η αγορά τους είναι κυριολεκτικά επένδυση και ύστερα εκείνα που μας έχουν κερδίσει λόγω της άνεσης, της πρακτικότητας αλλά και της ευκολίας τους είτε να συνδυαστούν με άλλα κομμάτια είτε να αποτελούν εκείνα το βασικό staple του look μας. Τέτοια, ready-to-go κομμάτια, είναι πρώτα και καλύτερα τα λατρεμένα μας φορέματα ενώ ακριβώς την επόμενη θέση διεκδικούν τα stylish jumpsuits ή αλλιώς ολόσωμες φόρμες.

Οι ολόσωμες φόρμες μπορούν να συνδυάσουν τα αγαπημένα χαρακτηριστικά των φορεμάτων με επιπρόσθετo και πολύ έντονο το χαρακτηριστικό της άνεσης αλλά και του coolness. Η άνοιξη είναι μια από τις ιδανικότερες εποχές για να επιλέξεις ένα κομψό jumpsuit καθώς η θερμοκρασία σου επιτρέπει να το συνδυάσεις με τα αξεσουάρ που επιθυμείς χωρίς να σε απασχολήσει με ποιο πανωφόρι θα ολοκλήρωνες το outfit σου φορώντας απλά ένα blazer ή μία ζακέτα.

Κάτι ακόμα που μας αρέσει ιδιαίτερα στις ολόσωμες φόρμες είναι η δυνατότητα που μας δίνουν, ανάλογα από το ύφασμα τους, να τις φοράμε και άλλες εποχές όπως και το καλοκαίρι. Μία εξαιρετική επιλογή είναι αυτή που έκανε η Ελένη Μενεγάκη η οποία επέλεξε να φορέσει μία ολόσωμη φόρμα με στενή εφαρμογή στη μέση και ανοιχτή παντελόνα στο κάτω μέρος της. Αυτό που ξεχωρίσαμε στο one piece της παρουσιάστριας ήταν το λινό ύφασμα του jumpsuit της το οποίο το καθιστά εξαιρετική επιλογή τόσο για τις ανοιξιάτικες όσο και για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις μας.

Δες την εμφάνιση της

Δες παρακάτω τις ωραιότερες ολόσωμες φόρμες για να ξεχωρίσεις στις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις σου.


Κοντομάνικη ολόσωμη φόρμα, Η&Μ

Ολόσωμη φόρμα με ζώνη, Zara

Φόρμα κρουαζέ εμπριμέ, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ