Follow us

Η Μαρία Κορινθίου φόρεσε το τζιν παντελόνι που κολακεύει τέλεια τις καμπύλες

Το τζιν παντελόνι της Μαρίας Κορινθίου ταιριάζει σε όλες τις σιλουέτες.

Μαρία Κορινθίου NDP Photo Agency

Σύμβολο της pop κουλτούρας, διαχρονικό και συνώνυμο της άνοιξης, το τζιν παντελόνι έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη των γυναικών, οι οποίες το έχουν σταθερά στη γκαρνταρόμπα τους. Παρόλο που κάθε σεζόν, υπάρχουν κάποια denim trends, η σημαντικότερη στιλιστική συμβουλή που αξίζει όντως να ακολουθήσεις είναι να επιλέγεις τη γραμμή παντελονιού που ταιριάζει στο προσωπικό σου στιλ. Ωστόσο, υπάρχει ένα τζιν παντελόνι που κολακεύει τις περισσότερες σιλουέτες και κυρίως τα σώματα με καμπύλες. Ακριβώς αυτό φόρεσε πρόσφατα και η Μαρία Κορινθίου.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ηθοποιός σε πρόσφατη έξοδο με ένα άκρως ανοιξιάτικο look. Η Μαρία Κορινθίου συνδύασε ένα μπεζ τοπ με μία τζιν παντελόνα και κόκκινη πλεκτή ζακέτα με κεντήματα. Ολοκλήρωσε το casual σύνολό της με λευκά sneakers, μαύρη δερμάτινη tote τσάντα και γυαλιά ηλίου. Το look της είναι κομψό, άνετο και κατάλληλο για αυτή την περίοδο.

Οι denim παντελόνες είναι άκρως κολακευτικές για τις σιλουέτες με καμπύλες, αφού αγκαλιάζουν το σώμα, αναδεικνύοντας το. Εξίσου σημαντικό όμως είναι πως μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε day to night εμφανίσεις, αφού συνδυάζεται με τα πάντα όπως όλα τα τζιν παντελόνια.

Το look της Μαρίας Κορινθίου

Μαρία Κορινθίου

Μαρία Κορινθίου

Editor's Picks

Wide High Jeans H&M

Τζιν παντελόνι Pull & Bear

Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι Zara

Ψηλόμεσο τζιν σε φαρδιά γραμμή Tommy Hilfiger

Florence denim τζιν BSB

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ