Follow us

Τόνια Σωτηροπούλου - Μαρία Κορινθίου | Φόρεσαν τα ανοιξιάτικα εσώρουχα που επιλέγει και η Jennifer Lopez

Τα κομψά και θηλυκά underwear που αξίζουν μία θέση στη συλλογή σου.

korintiou_sotiropoulou Instagram

Κάθε φορά που ξεκινά μία νέα εποχή, κάθε fashion lover ανυπομονεί για την κυκλοφορία των νέων συλλογών από τα αγαπημένα της fashion brands. Εκτός από το γεγονός πως στις εν λόγω συλλογές πρόκειται να βρει τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα τη βοηθήσουν να ανανεώσει το στιλ της, εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι συνεργασίες που κάνουν τα brands με διάσημες γυναίκες. Φέτος την άνοιξη, η μεγάλη έκπληξη ήταν όταν η Intimissimi ανακοίνωσε πως η νέα Global Brand Ambassador της είναι η Jennifer Lopez.

Η Jennifer Lopez λοιπόν συνεργάστηκε με το παγκοσμίου φήμης ιταλικό brand και φωτογραφήθηκε για την καμπάνια της νέας συλλογής για την άνοιξη του 2023. Τα εσώρουχα της συλλογής χαρακτηρίζονται από μία ισχυρή και σύγχρονη σεξουαλικότητα, ενώ τα έντονα χρώματα όπως το φούξια, το γαλάζιο και το πορτοκαλί πρωταγωνιστούν. Εκτός από τη διάσημη star ωστόσο, αρκετές γυναίκες της εγχώριας showbiz έχουν δείξει την προτίμησή τους στη νέα συλλογή της Intimissimi.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Τόνια Σωτηροπούλου και η Μαρία Κορινθίου, οι οποίες έχουν ήδη προσθέσει στη συλλογή τους τα εσώρουχα που προτιμά και η Jennifer Lopez, ενώ έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό που έχει κάνει τα εν λόγω σχέδια της Intimissimi να ξεχωρίζουν, εκτός από τα πολύ χαρούμενα χρώματά τους, είναι πως προσφέρουν στη γυναίκα που τα φορά την απαραίτητη στήριξη, όσον αφορά στο σουτιέτ, αλλά και άνετη εφαρμογή, όσον αφορά στο underwear. Άλλωστε, μία καλά ενημερωμένη fashionista γνωρίζει πως ο ρόλος των εσωρούχων είναι πολύ σημαντικός, αφού επηρεάζει το στρώσιμο των ρούχων.

Τα αγαπημένα underwear της Μαρίας Κορινθίου και της Τόνιας Σωτηροπούλου

Τα εσώρουχα που επιλέγει και η Jennifer Lopez

Editor's Picks

Μπαλκονέ Σουτιέν Elena Pretty Flowers Intimissimi

Σλιπ Brazilian Pretty Flowers Intimissimi

Μπαλκονέ Σουτιέν Sofia Pretty Flowers Intimissimi

Σλιπ Pretty Flowers Intimissimi

Κιμονό από Μετάξι Intimissimi

Μπαλκονέ Σουτιέν Sofia Pretty Flowers Intimissimi

Σλιπ Pretty Flowers Intimissimi

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ