Follow us

To Press Day της Ioanna Kourbela για τη συλλογή Summer Dance

Το event πραγματοποιήθηκε στο Flagship Store του brand στην Πλάκα.

MissBloom TEAM
To Press Day της Ioanna Kourbela για τη συλλογή Summer Dance Courtesy of Ioanna Kourbela

Η νέα συλλογή της Ioanna Kourbela έχει τον τίτλο "Summer Dance" και αποτελεί μία ωδή στο ελληνικό καλοκαίρι, σ' όλες αυτές τις μοναδικές αισθήσεις του που η σχεδιάστρια μετουσιώνει στα πιο ωραία staples του καλοκαιριού. Τη νέα συλλογή, για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2023, είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά όσοι βρέθηκαν την Τετάρτη 29 Μαρτίου στο Press Day που διοργάνωσε το brand στο Flagship Store στην Πλάκα.

Προσωπικότητες της μόδας, influencers, fashion editors και πολλοί ακόμα έδωσαν το παρών στην παρουσίαση της νέα συλλογή "Summer Dance", η οποία είναι πλέον διαθέσιμη σε φυσικά και online καταστήματα.

To Press Day της Ioanna Kourbela για τη συλλογή Summer Dance

Η ζεστή αίσθηση και η μαγευτική ατμόσφαιρα στο ιστορικό κατάστημα Ioanna Kourbela στο κέντρο της Πλάκας που απέπνεαν τα κομμάτια της νέας συλλογής μετέφεραν τους καλεσμένους σε γνήσια ελληνικά τοπία και νότες καλοκαιριού. Η απαράμιλλη κομψότητα των κομματιών, η μοναδική αίσθηση στην αφή και τα υπέροχα χρώματα, από τα ουδέτερα και γήινα μέχρι τα πιο έντονα, κέρδισαν όλους όσοι πέρασαν το κατώφλι του καταστήματος για την παρουσίαση της SS'23 συλλογής. Την ατμόσφαιρα συμπλήρωναν η χαρά και ο ενθουσιασμός των καλεσμένων που μοιράστηκαν την αγάπη τους για τη μόδα και τον πολιτισμό, σ' ένα event στην καρδιά της Πλάκας που είχε πλημμυρίσει από κόσμο.

Ioanna Kourbela Press Day

Η συλλογή "Summer Dance" ενσαρκώνει την ατμόσφαιρα της Μεσογείου και την αίσθηση που αφήνει η αρμύρα της θάλασσας στην επιδερμίδα και η καυτή αμμουδιά στα πέλματα. Ο χορός που ωθεί τους ανθρώπους να έρθουν κοντά βάζει το δικό του λιθαράκι στην έμπνευση της SS23 συλλογής, στον πυρήνα της οποίας βρίσκεται η απελευθέρωση του σώματος κατά την αναζήτηση της χαράς και της προσωπικής έκφρασης.

Ioanna Kourbela Press Day

Την παρουσίαση της συλλογής συνόδευσε ο premium χαρακτήρας του Peleano, ενισχύοντας την αίσθηση του ελληνικού καλοκαιριού μέσα από λεπτά αρώματα και εκλεπτυσμένη γεύση. Οι νότες λουλουδιών και εσπεριδοειδών του Peleano, που προέρχεται από αμπελώνες της Πελοποννήσου, δημιούργησαν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα που ήρθε να ενισχύσει την ενέργεια και τη ζωντάνια της συλλογής.

Ioanna Kourbela Press Day

*Ανακαλύψτε τη Summer Dance SS’23 συλλογή Ioanna Kourbela online www.ioannakourbela.com, καθώς και στο Flagship Store του brand το οποίο από το 1971 βρίσκεται επί της οδού Αδριανού 109 , στο ιστορικό κέντρο της Πλάκας.

**Ακολουθήστε το brand στο Instagram @ioannakourbela_basics

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ