Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνδύασε δύο τάσεις της σεζόν και δημιούργησε ένα απόλυτα girly σύνολο

Το girly σύνολο της είναι ιδανικό για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνδύασε δύο τάσεις της σεζόν και δημιούργησε ένα απόλυτα girly σύνολο Instagram@stamtsimtsili

Η φετινή άνοιξη μας προσφέρει trends τα οποία μπορούν να μας διευκολύνουν στο να δημιουργήσουμε σύνολα κοντά στο στιλ μας αλλά με πολλές επιλογές σε διαφορετικά ύφη και διαθέσεις ανάλογα με τη δική μας. Έτσι τη μία μέρα μπορεί να αισθάνεσαι πως θέλεις να δημιουργήσεις ένα casual outfit επιλέγοντας ένα total denim look, για τις ημέρες που θέλεις η ανοιξιάτικη διάθεση σου να βγαίνει προς τα έξω, οι επιλογές σε έντονα χρώματα και patterns είναι ποικίλες ενώ αν θέλεις ένα boss lady outfit οι επιλογές σε κοστούμια με διάφορες υφές και γραμμές, είναι πολλές.

Έτσι συνδυάζοντας τα κατάλληλα trends και τα αγαπημένα staples της γκαρνταρόμπας σου μπορείς να κάνεις mix&match για να αποδώσεις το ύφος που επιθυμείς. Ένα mix&match τάσεων περιείχε το look της Σταματίνας Τσιμτσιλή σε φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια επέλεξε να συνδυάσει μία λευκή μίνι φούστα σε όψη δερματίνης με ασύμμετρη λεπτομέρεια την οποία συνδύασε με πουκάμισο με ημιδιαφάνεια και zebra print σε ροζ απόχρωση, και τα δύο από την ανοιξιάτικη συλλογή της Pink Woman. Το look της ολοκλήρωσε με λευκά πέδιλα με vinyl χοντρό τακούνι.

Δες την εμφάνιση της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να συνδυάσει δύο hot trends της σεζόν, το λευκό χρώμα όπως και το ροζ χρώμα δημιουργώντας ένα απόλυτα girly ανοιξιάτικο look το οποίο είναι up to date με τα τρέχοντα trends.

Τα κομμάτια που δημιούργησε το look της

Μίνι φούστα σε όψη δερματίνης με ασύμμετρη λεπτομέρεια, Pink woman

Πουκάμισο με ημιδιαφάνεια και zebra print, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ