Πώς θα αναβαθμίσεις ένα casual look με T-Shirt & jeans όπως η Σοφία Καρβέλα

Ο stylish και απλός τρόπος για να αναβαθμίσεις ένα από τα πιο casual looks

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Εάν θα έπρεπε να αποφασίσουμε ποιο outfit μας ανά τα χρόνια μας έχει "σταθεί” περισσότερο σε casual περιστάσεις που η έμπνευση αλλά και οι επιλογές στην ντουλάπα μας δεν μας εξυπηρετούσαν, σίγουρα ομόφωνα θα καταλήγαμε στο απλό και κομψό T- shirt και denim παντελόνι.

Το αγαπημένο σύνολο που -ίσως- έχει φορεθεί όσο κανένα άλλο, είναι τόσο δημοφιλές όχι μόνο για την δυνατότητα του να μας βγάζει με ευκολία ασπροπρόσωπες αλλά και για το ότι θεωρείται ένας "καμβάς” τον οποίο μπορούμε εμείς να εμπλουτίσουμε με το πανωφόρι αλλά και τα αξεσουάρ που μας εκφράζουν ανάλογα με την αισθητική και το στιλ μας. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να αποφασίσουμε πόσο bold ή ήπιων τόνων θα είναι η εμφάνιση μας.

Διαβάστε Επίσης

Ένα bold αλλά minimal αποτέλεσμα δημιούργησε η Σοφία Καρβέλα η οποία συχνά μας εμπνέει για stylish minimal looks συνδυάζοντας αγαπημένα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας με fashionable twists. Πιο συγκεκριμένα η Σοφία Καρβέλα φόρεσε ένα λευκό T-shirt με μπλε denim παντελόνι ενώ το blazer της σε έντονη κόκκινη απόχρωση ήταν αυτό που αναβάθμισε απόλυτα το σύνολο της. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ζώνη σε μπορντό απόχρωση και διακριτικές χρυσές αλυσίδες στον λαιμό της.

Δες την εμφάνισή της

Για να αναβαθμίσεις ένα casual look όπως η Σοφία Καρβέλα επένδυσε σε ένα blazer σε έντονη απόχρωση και συνδύασε το με τα ανάλογα αξεσουάρ εάν θέλεις να δημιουργήσεις ένα bold ή ένα περισσότερο ήπιο αποτέλεσμα ενώ τα υποδήματα που θα επιλέξεις θα καθορίσουν επίσης το ύφος του look σου, sneakers, loafers, mules ή μπαλαρίνες είναι κάποιες stylish και κομψές flat επιλογές ενώ ένα ζευγάρι pointy γόβες σε neutral απόχρωση ή ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες εσπαντρίγιες θα δώσουν έναν πιο formal αέρα στο ντύσιμο σου και άλλη όψη στη σιλουέτα σου.

Μονόπετο σακάκι, H&M

Blazer με γιακά smoking και ζώνη, Zara

Σακάκι με τσέπες, Pink Woman

Σταυρωτό blazer tailoring regular fit με θηλυκό κόψιμο, Bershka