Follow us

Τα σακίδια πλάτης που θα αναβαθμίσουν τα casual πασχαλινά looks σου

Οι πιο stylish και cool επιλογές για τις ημέρες του Πάσχα

Τα σακίδια πλάτης που θα αναβαθμίσουν τα casual πασχαλινά looks σου Splash News / Ideal Images

Την άνοιξη είθισται οι εμφανίσεις μας να είναι κάποιες φορές περισσότερο casual, αυτό αιτιολογείται τόσο λόγω της ανάλαφρης διάθεσης μας όσο και λόγω των εξορμήσεων που μας επιτρέπεται ευκολότερα λόγω θερμοκρασίας να κάνουμε. Στις εξορμήσεις μας στην εξοχή ή στις βόλτες μας στην πόλη βασική προτεραιότητα μας είναι να είμαστε άνετες αλλά και να έχουμε ευελιξία κινήσεων και σε αυτό συμβάλλει άμεσα το σύνολο που έχουμε επιλέξει αλλά και οι λεπτομέρειες που το απαρτίζουν.

Διαβάστε Επίσης

Μπορεί να είναι λεπτομέρειες όμως όπως είναι γνωστό αυτές είναι που κάνουν τη διαφορά γι' αυτό και η επιλογή που θα κάνουμε στα υποδήματα όπως και στην τσάντα μας, είναι κυρίαρχης σημασίας στην εξίσωση που αποτέλεσμα θέλουμε να έχει την άνεση.

Η τσάντα που μπορεί να μας παρέχει άνεση αλλά και πρακτικότητα υποστηρίζοντας όλα αυτά που θέλουμε να έχουμε μαζί μας ή να πάρουμε στη συνέχεια, είναι το σακίδιο πλάτης. Ανάλογα με την σεζόν, την εποχή και τις τάσεις της μόδας τα σχέδια και τα χρώματα στα backpack ανανεώνονται προσφέροντας μας ποικίλες επιλογές για stylish και άνετα looks. Είτε επιλέξεις να επενδύσεις σε ένα backpack με athletic χαρακτήρα είτε σε κάποιο περισσότερο fashionable, το σίγουρο είναι ότι θα σε συνοδεύει στις περισσότερες casual και μη εμφανίσεις σου.

Σακίδιο πλάτης σε δέρμα Romance, Kem

ZAINO - LITCHI V2 Backpack, Carpisa

DKNY Backpack, Haralas

Trevis Bags Backpack, Carpisa

Σακίδιο πλάτης μετατρέψιμο σε τσάντα Off White, ALE

Σακίδιο εφέ δέρμα, Bershka

Σακίδιο πλάτης, H&M

Σακίδιο πλάτης σε συνθετικό υλικό Gemini, Kem

Σακίδιο everyday, Zara

Σακίδιο πλάτης καμβάς, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ