Follow us

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Σταματίνα Τσιμτσιλή| Φόρεσαν το ίδιο φόρεμα στην hot απόχρωση της άνοιξης

Το pop of color που χρειάζεται η γκαρνταρόμπα σου αυτή την άνοιξη

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Σταματίνα Τσιμτσιλή| Φόρεσαν το ίδιο φόρεμα στην hot απόχρωση της άνοιξης Instagram

Οι φετινές τάσεις της σεζόν μας προτείνουν να βάλουμε το χρώμα στην γκαρνταρόμπα μας ενώ τα χρώματα που συγκαταλέγονται στα trends της εποχής δίνουν ποικιλία επιλογών ανάλογα με την προτίμηση και το στιλ μας. Πιο συγκεκριμένα βλέπουμε να πρωταγωνιστούν έντονα χρώματα στις πιο flashy και bold αποχρώσεις τους είτε σε total looks είτε σαν pop of color σε σύνολα ηπιότερων τόνων αλλά άκρως ανοιξιάτικων.

Ανάμεσα στις πολλές επιλογές χρωμάτων που ξεχωρίζουν, βλέπουμε το πορτοκαλί στους πιο έντονους τόνους της χρωματικής του παλέτας να πρωτοστατεί σε tops, κοστούμια αλλά και φορέματα. Ένας κομψός και θηλυκός τρόπος για να εντάξεις ένα έντονο χρώμα – στην προκειμένη το πορτοκαλί- στην εμφάνιση σου είναι φορώντας ένα φόρεμα σε αυτό το χρώμα το οποίο όχι μόνο σου προσφέρει έναν απόλυτα ανοιξιάτικο αέρα αλλά και σε βοηθάει απαλλάσσοντας σε από κάθε πιθανότητα -όχι και τόσο πετυχημένου- styling με άλλα κομμάτια.

Την έμπνευση για μία ανοιξιάτικη εμφάνιση με ένα πορτοκαλί φόρεμα σε έντονη απόχρωση, μας την έδωσαν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πιο συγκεκριμένα οι παρουσιάστριες επέλεξαν να φορέσουν ένα midi slim fit φόρεμα με σούρα κατά μήκος σε πορτοκαλί απόχρωση του brand Ganni. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε να ολοκληρώσει το look της με ψηλοτάκουνες μπότες στην ίδια απόχρωση ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή το συνδύασε με ankle strap πέδιλα σε χρυσή απόχρωση.

Ντραπέ κρεπ φόρεμα, H&M

Φόρεμα με σούρα στο μπροστινό μέρος, Zara

Φόρεμα με τιράντες, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ