Follow us

Η Ευγενία Σαμαρά φόρεσε την πιο ωραία φούστα για το καλοκαίρι | Θα την βρεις στα H&M

Η girly επιλογή για φρέσκα και ανοιξιάτικα σύνολα

Ευγενία Σαμαρά | Με φούστα από την H&M ιδανική για να ανανεώσεις τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις σου Instagram@eugeniasamara

Οι τάσεις που επικρατούν φέτος την άνοιξη έχουν φέρει στο προσκήνιο πληθώρα επιλογών για να επιλέξουμε πως θα δημιουργήσουμε ένα κομψό και ενημερωμένο σύνολο ανάλογα με το στιλ και την αισθητική μας. Έντονα χρώματα, floral, denim on denim, 90s minimal, μονοχρωματικά looks, paperbag items αλλά και ανανεωμένα staples κομμάτια, βλέπουμε να πρωταγωνιστούν στα αγαπημένα μας street style looks όπως και στα fashion brands.

Διαβάστε Επίσης

Ένα all time classic σχέδιο που βλέπουμε φέτος να κάνει comeback είναι το κέντημα "broderie anglaise” το οποίο το βλέπουμε τόσο στην κλασική ρομαντική εκδοχή του σε λευκό χρώμα όσο και σε εναλλακτικές περισσότερο μοντέρνες versions του με έντονα χρώματα και μεγαλύτερα cut out. Μία μοντέρνα και φρέσκια εκδοχή του "broderie anglaise” επέλεξε να φορέσει η Ευγενία Σαμαρά. Η ηθοποιός φόρεσε ένα matching set από την ανοιξιάτικη συλλογή της Η&Μ που αποτελούταν από φούστα με κεντήματα και ασύμμετρο τελείωμα με το ασορτί top της, και τα δύο σε έντονη φούξια απόχρωση.

Δες την εμφάνιση της

Η μοντέρνα εκδοχή της broderie anglaise φούστας της Ευγενίας Σαμαρά είναι μία φρέσκια και girly επιλογή για ένα εναλλακτικά μοντέρνο look. Στην H&M βρήκαμε τις πιο cool φούστες με κεντήματα στα χρώματα τάσεις της σεζόν για να ανανεώσεις τις ανοιξιάτικες και τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου.
Σέταρε τη με ένα ζευγάρι κομψά sneakers, flat mules ή loafers για ένα ανάλαφρο casual look ή με ψηλοτάκουνα πέδιλα για ένα formal και θηλυκό outfit.

Φούστα με κέντημα, H&M

Φούστα σε γραμμή Α, H&M

Φούστα με τρυπητό κέντημα, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ