Follow us

Είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση και δεν ξέρεις τι να φορέσεις; 5 looks της Σταματίνας Τσιμτσιλή που θα σε εμπνεύσουν

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προτείνει τα πιο κομψά looks.

stam_tsimtsili Instagram @stam_tsimtsili

Η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι οι δύο επικρατέστερες επιλογές σε εποχές που κάνουν τα ζευγάρια για να διοργανώσουν τον γάμο ή τη βάφτιση των παιδιών τους. Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως μόλις ξεκινήσει η εν λόγω περίοδος, ξεκινούν να φτάνουν στα χέρια σου προσκλητήρια για επίσημα events, προκαλώντας σου τη στιλιστική πρόκληση να δημιουργήσεις κομψές εμφανίσεις. Σίγουρα, ένα κάλεσμα σε γάμο ή βάφτιση χρειάζεται λίγη παραπάνω σκέψη όσον αφορά στο styling που θα ακολουθήσεις, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαντάζεσαι. Αρκεί να γνωρίζεις κάποια χρήσιμα tips και να βρεις την απαραίτητη έμπνευση. Για παράδειγμα, στο προσωπικό προφίλ της Σταματίνας Τσιμτσιλή μπορείς να βρεις αρκετές ιδέες.

Κάνοντας ένα scroll down στο προφίλ της Σταματίνας Τσιμτσιλή, παρατηρήσαμε πως αγαπά και επιλέγει συχνά να φορέσει φορέματα τόσο σε mini όσο και midi μήκος, τα οποία μάλιστα είναι ιδανικά για ένα επίσημο κάλεσμα όπως ο γάμος ή η βάφτιση. Για παράδειγμα, μπορείς να επιλέξεις ένα σατινέ midi φόρεμα σε floral μοτίβο ή ένα one shoulder φόρεμα σε έντονο χρώμα όπως το dusty orange. Τα tie-dye μοτίβα, αλλά και οι μονοχρωμίες όπως το μπλε ή το σκούρο πράσινο είναι επίσης κάποιες κομψές επιλογές. Όσον αφορά στο styling, ένα ζευγάρι πέδιλα σε χρυσό metallic τόνο ή nude είναι ιδανική επιλογή.

Εάν υπάρχει μία στιλιστική συμβουλή που αξίζει σίγουρα να έχεις στο μυαλό σου εάν έχεις αρκετά καλέσματα σε γάμους και βαφτίσεις είναι να επενδύσεις σε φορέματα, τα οποία μπορείς να φορέσεις και σε κάποια άλλη περίσταση. Για παράδειγμα, ένα maxi αέρινο φόρεμα με σατινέ υφή συνδυάζεται άνετα και με σανδάλια για μία βραδινή έξοδο. Κάπως έτσι δεν θα γεμίσεις τη ντουλάπα σου με ρούχα που φοράς σε περιορισμένες περιστάσεις.

Τα looks της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ