Follow us

Ευγενία Σαμαρά | Με το boss lady look που θα επέλεγε και η Meghan Markle

Η εμφάνιση της με twin set από την Η&Μ που θέλουμε να αντιγράψουμε

Ευγενία Σαμαρά | Με το boss lady look που θα επέλεγε και η Meghan Markle Instagram@eugeniasamara

Οι φετινές τάσεις της μόδας μας προσφέρουν πληθώρα επιλογών για τη δημιουργία συνόλων με διαφορετικά ύφη, στιλ αλλά αποχρώσεις. Πέρα από το denim trend, το minimal 90s, την τάση των έντονων χρωμάτων ή των μονοχρωματικών looks ένα ακόμα trend επικρατεί που μας έχει τραβήξει την προσοχή, και όχι μόνο σε εμάς αλλά και στις fashion lovers, ο λόγος για το κοστούμι.

Το αγαπημένο twin set staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας βοηθάει να δημιουργήσεις κομψά outfits με lady boss ύφος τα οποία μπορούν να σε εξυπηρετήσουν σε κάθε περίσταση από το πρωί στο γραφείο έως και το βράδυ στην έξοδο σου, όπως επίσης και σε επίσημες περιστάσεις όπως ένας γάμος ή μία βάφτιση.

Η θερμοκρασία όμως ανεβαίνει και γι' αυτό το αγαπημένο διαχρονικό staple προσαρμόστηκε από τα αγαπημένα μας fashion brands έτσι ώστε να μπορούμε να το φοράμε με άνεση για λίγο καιρό ακόμα. Η εν λόγω προσαρμογή συνέβη κυρίως στο bottom μέρος του matching set όπου τη θέση του παντελονιού παίρνει η βερμούδα σε mini μήκος. Το κοστούμι σε μία πιο καλοκαιρινή του εκδοχή είδαμε να φοράει η Meghan Markle σε πρόσφατη εμφάνιση της. Συγκεκριμένα η δούκισσα του Sussex επέλεξε ένα καλοκαιρινό κοστούμι σε έντονη ροζ απόχρωση θυμίζοντας τις ημέρες του dress code που ακολουθούσε πριν γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Παρόμοιο twin set είδαμε να επιλέγει και η Ευγενία Σαμαρά σε πρόσφατη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αναλυτικά η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα καλοκαιρινό κοστούμι σε έντονη ροζ απόχρωση από την Η&Μ το οποίο αποτελούταν από oversized blazer και βερμούδα σε mini μήκος. Το look της ολοκλήρωσε με λευκό crop top και λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Δες την εμφάνιση της


Ένα καλοκαιρινό κοστούμι είναι μία πολύ κομψή επιλογή που θα μπορέσεις να φορέσεις με ευκολία από το πρωί έως το βράδυ ενώ αναμφίβολα μπορείς να σετάρεις τα κομμάτια του σετ ξεχωριστά δημιουργώντας εντελώς διαφορετικά φρέσκα και stylish σύνολα.

Μονόπετο σακάκι, H&M

Κομψή βερμούδα, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ