Follow us

Η Sofia Richie είναι το νέο αγαπημένο μας it-girl | Τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά looks που θα σε εμπνεύσουν

Το ανανεωμένο στιλ της Sofia Richie.

Sofia Richie Splash News / Ideal Image

Λίγο πριν το τέλος του Απριλίου, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως το Instagram και το TikTok γέμισαν με εικόνες και στιγμιότυπα από έναν γάμο που μοιάζει να έχει βγει από το Pinterest. Πιο συγκεκριμένα, αφορούσε τη ρομαντική τελετή που διοργάνωσαν η Sofia Richie και ο πλέον σύζυγός της Elliot Grainge στη Νότια Γαλλία, αλλά και τα τρία άκρως εντυπωσιακά και πολύ κομψά bridal looks της νύφης, που έφεραν την υπογραφή του οίκου Chanel.

Εκτός από το bridal inspo όμως, μία επίσκεψη στο προφίλ της Sofia Richie στα social media είναι αρκετή για να της χαρίσουμε τον τίτλο του νέου μας αγαπημένου it girl. Αιτία είναι φυσικά το προσωπικό στιλ της, το οποίους τους τελευταίους μήνες παρουσιάζει μεγάλη ανανέωση και αναβάθμιση. Κάνοντας ένα scroll down πρόκειται να βρεις αρκετά looks που θα σε εμπνεύσουν, αλλά και συνδυασμούς που μπορείς να αντιγράψεις.

Το στιλ της Sofia Richie είναι σοφιστικέ και κοριτσίστικο, σύγχρονο και ταυτόχρονα διαχρονικό. Αυτό το τόσο ξεχωριστό combo το καταφέρνει συνδυάζοντας κάποια διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας με μικρά pop of color ή με αξεσουάρ που βρίσκονται στην επικαιρότητα της μόδας. Κάπως έτσι, το αποτέλεσμα είναι μοντέρνο και ταυτόχρονα αποπνέει διαχρονική κομψότητα. Ποια είναι τα items που δεν αποχωρίζεται; Τα λευκά items όπως τα φορέματα, οι αέρινες παντελόνες και τα one shoulder tops, τα ριγέ shirt dresses, οι two tone γόβες, αλλά και το τζιν παντελόνι, ενώ αγαπά τα φορέματα σε έντονα χρώματα όπως το πορτοκαλί αλλά και τα εμπριμέ. Σε περίπτωση λοιπόν που θέλεις να ανανεώσεις το στιλ σου και χρειάζεσαι έμπνευση, τα παρακάτω looks είναι σίγουρο πως θα στην προσφέρουν.

Τα looks που ξεχωρίσαμε

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ