Follow us

Η νέα συλλογή αυτού του brand θα ανανεώσει την γκαρνταρόμπα και την ψυχολογία σου

Που να στρέψεις την προσοχή σου για να αναβαθμίσεις τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά looks σου

MissBloom TEAM
Courtesy of Pepe Jeans

Στην έναρξη μίας νέας σεζόν ίσως να έχεις καταλάβει κι' εσύ ότι η προνοητικότητα στην αγορά των κομματιών που θα χρειαστείς μπορεί να διευκολύνει απόλυτα την καθημερινότητα σου. Τα items που θα προσθέσεις στη συλλογή σου άλλωστε πρόκειται να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα και κατά συνέχεια την ψυχολογία σου. Η άνεση όπως και το να αισθανόμαστε όμορφα με το σύνολο μας είναι βασικά στοιχεία που χρειαζόμαστε μέσα στην ημέρα μας για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας μας με αισιοδοξία και καλή διάθεση.

Εάν αναζητάς ένα brand του οποίου η συλλογή θα αναβαθμίσει τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές σου εμφανίσεις, τότε η νέα συλλογή της Pepe Jeans για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023 είναι αυτή που θα σηματοδοτήσει τη μετάβαση από τη μία εποχή στην άλλη για εσένα.

Η νέα συλλογή αυτού του brand θα ανανεώσει την γκαρνταρόμπα και την ψυχολογία σου

Η συλλογή της Pepe Jeans London για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι ‘23 θα σε βοηθήσει να αφήσεις πίσω σου τις σκούρες αποχρώσεις του χειμώνα και να τις αντικαταστήσεις με άλλα, πιο έντονα και χαρούμενα χρώματα όπως το κίτρινο και το πορτοκαλί, που είναι οι δύο πιο hot τάσεις της σεζόν. Κάποια ακόμα στοιχεία που πρωταγωνιστούν στη συλλογή είναι το denim που συνδυάζεται με το κολεγιακό στιλ σε casual εμφανίσεις που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Το χρώμα που βλέπουμε να κυριαρχεί και στις τρεις συλλογές της Pepe Jeans είναι το μπλε δημιουργώντας μας έτσι μία απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται να βρεις ανοιχτόχρωμα μπλε παντελόνια, ξεθωριασμένα denim, μπλούζες φούτερ και πανωφόρια σε ναυτικό μπλε με ψυχρές αποχρώσεις γκρι και λευκού.

Courtesy of Pepe Jeans

Εκτός από τα διαχρονικά ριγέ και καρό, το βασικό μοτίβο της σεζόν είναι ένα εντυπωσιακό μπλε-λευκό σχέδιο παραλλαγής που αποτυπώνεται σε φορέματα, παντελόνια και μπλούζες.

Courtesy of Pepe Jeans

Χάρη στην προσθήκη του κόκκινου στην παλέτα των μπλε και των λευκών, το δεύτερο drop της συλλογής είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό. Στη γυναικεία συλλογή πρωταγωνιστούν τα maxi άνετα φορέματα και οι φούστες με λουλουδάτα μοτίβα, το φωτεινό κόκκινο denim και διάφορα κομμάτια από chambray ύφασμα.

Courtesy of Pepe Jeans

Πλησιάζοντας προς το καλοκαίρι, η συλλογή της Pepe Jeans αφήνει πίσω της τα έντονα χρώματα και υιοθετεί πιο απαλούς, παστέλ τόνους όταν οι μπεζ, γκρι, χακί και ροδακινί αποχρώσεις σε κομμάτια τα οποία είναι ραμμένα από ελαφριά υφάσματα, όπως το βαμβάκι και το λινό. Κάπως έτσι θα αντιμετωπίσεις την υψηλή θερμοκρασία με κομψό και προσεγμένο στιλ.

Courtesy of Pepe Jeans

Κάτι το οποίο ξεχωρίζει στην νέα συλλογή της Pepe Jeans είναι η δυνατότητα που προσφέρουν τα κομμάτια στο να ταιριάξουν μεταξύ τους σε διαφορετικά matching combos. Το φωτεινό κίτρινο και το ναυτικό μπλε συνδυάζονται ιδανικά με λευκά και denim κομμάτια, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο και stylish αποτέλεσμα.

Με τη συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 23, η Pepe Jeans London δημιουργεί για μία ακόμη φορά μια πρωτότυπη και συναρπαστική συλλογή ρούχων για διάφορες περιστάσεις που πρόκειται να ικανοποιήσει ακόμα και την πιο απαιτητική fashionista.

Θα βρείτε τις συλλογές Pepe Jeans London σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στο Bloobox.gr

Κεντρική διάθεση: Shop and Trade, 210 34 08 400

Editor's picks

Denim Φόρεμα 'Twiggy' , Pepe Jeans

Ψάθινο καπέλο, Pepe Jeans

T-shirt με στάμπα, Pepe Jeans

Denim shorts, Pepe Jeans

T-shirt, Pepe Jeans

Αμάνικο μπουφάν, Pepe Jeans

T-shirt χακί, Pepe Jeans

Λευκή βερμούδα, Pepe Jeans

Midi φόρεμα με γιακά, Pepe Jeans

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ