Follow us

Ετοιμάζεσαι για τις συναυλίες του καλοκαιριού; Αυτή η κατηγορία της Stradivarius θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις τα πιο cool looks

Πώς θα ντυθείς κομψά στις συναυλίες του καλοκαιριού σύμφωνα με τη Stradivarius;

Stradivarius Courtesy of Stradivarius

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του χρόνου που η χαλάρωση και η διασκέδαση θέτονται ως προτεραιότητα στην καθημερινότητά μας και το πρόγραμμά μας ξεκινά να έχει λιγότερες υποχρεώσεις και περισσότερες fun δραστηριότητες. Μία από τις αγαπημένες μάλιστα είναι οι συναυλίες που γεμίζουν τις καλοκαιρινές ημέρες μας με μελωδίες και ερμηνείες από καλλιτέχνες που θαυμάζουμε. Ως fashionistas όπως, από τη στιγμή που προμηθευτούμε τα εισιτήρια της εκάστοτε συναυλίας, ξεκινάμε να σκεφτόμαστε "τι θα φορέσω;”. Ακριβώς σε αυτή την πολυπόθητη ερώτηση, καλείται να απαντήσει και φέτος η Stradivarius.

Διαβάστε Επίσης

Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, το high street brand μόδας έχει δημιουργήσει μία ξεχωριστή κατηγορία, που ονομάζεται "Φεστιβάλ” και εκεί θα βρεις ρούχα και αξεσουάρ που είναι ιδανικά για να δημιουργήσεις τα πιο cool looks στις συναυλίες που θα βρεθείς. Κάνοντας ένα scroll down στην εν λόγω κατηγορία, ξεχωρίσαμε τζιν παντελόνια καμπάνια, σορτς και βερμούδες που μπορείς να φορέσεις σε μία συναυλία ώστε να νιώθεις άνετα. Με τι θα τα συνδυάσεις; Με τοπ που έχουν βολάν ή είναι σε basic αποχρώσεις όπως το λευκό, το μαύρο, το ροζ, με αέρινες μπλούζες που δένουν μπροστά ή με κιμονό που θα σε κάνουν να νιώθεις πως βρίσκεσαι στο Coachella.

Διαβάστε Επίσης

Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, στην κατηγορία "Φεστιβάλ”, θα βρεις και κροσέ φούστες, φορέματα και τοπ που θα προσθέσουν στο στιλ σου μία boho αισθητική.

Editor's Picks

Ανάγλυφη φούστα με πλέξη αζούρ Stradivarius

Λινό σορτς Stradivarius

Κρεπ τοπ με βολάν Stradivarius

Λινό παντελόνι Stradivarius

Αζούρ τοπ Stradivarius

Μίντι σεμιζιέ φόρεμα Stradivarius

Ριχτή μπλούζα Stradivarius

Τζιν τοπ με βολάν Stradivarius

Τζιν παντελόνι καμπάνα Stradivarius

Τζιν μακριά φούστα Stradivarius

Τζιν τοπ μπούστο Stradivarius

Τζιν σορτς Stradivarius

Τοπ με φαρδιές τιράντες Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ