Follow us

Rib Τop | Πώς να φορέσεις την hot τάση του καλοκαιριού

Η minimal τάση που ήρθε για να μείνει.

Courtesy of Minerva

Μπορεί όταν ακούμε rib το μυαλό μας να πηγαίνει σε περισσότερο casual εμφανίσεις, αυτή τη σεζόν όμως και με την επιστροφή του μινιμαλισμού των 90s, τα απλά και ποιοτικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας παίρνουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. T-shirts, τζιν όπως και μονόχρωμα tops είναι οι πρώτες μας επιλογές έτσι ώστε να επενδύσουμε σε βασικά κομμάτια "κλειδιά” που μπορούν να μας διευκολύνουν σε κάθε καλοκαιρινή περίσταση χαρίζοντας μας κομψότητα και φινέτσα.

Συγκεκριμένα τα φανελάκια αποτελούν τον απόλυτο συνδυασμό μόδας και άνεσης καθώς μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας για day to night εμφανίσεις. Για να βρεις τα rib tops που θα αναβαθμίσουν τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις είναι να στραφείς στη Minerva και τη νέα mini capsule συλλογή της "Pure Cotton”. Στη mini capsule collection θα ανακαλύψεις μία συλλογή έξι κωδικών από πενιέ βαμβάκι και πλέξη rib, φυσικά με τη γνωστή ποιότητα της Minerva. Rib tops με stylish cut outs και σχέδια σε basic χρωματικές επιλογές, θα γίνουν τα αγαπημένα σου για φέτος το καλοκαίρι καθώς μπορείς να δημιουργήσεις με αυτά κομψές και minimal εμφανίσεις από το πρωί έως το βράδυ. Στο γραφείο, στην απογευματινή σου βόλτα, στο γυμναστήριο ή στη βραδινή σου έξοδο, με το σωστό styling, τα rib tops της Minerva θα γίνουν το καλοκαιρινό fashion πασπαρτού σου, ενώ διαπιστώνοντας τη διαχρονική αξία τους είναι αναμφίβολο πως θα τα προτιμήσεις για κάθε σεζόν της χρονιάς.

Δεν είναι τυχαίο που τόσο τα fashion it girls όσο και οι αγαπημένες μας stylish celebrities τα έχουν εντάξει στα street style looks τους. Τα rib tops είναι εύκολο να συνδυαστούν με τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας λόγω του ουδέτερου και κλασικού χαρακτήρα τους, ο οποίος μπορεί με το κατάλληλο styling να μεταμορφωθεί στην πιο glamorous εκδοχή.

Παρακάτω θα βρεις τα looks που χρειάζεσαι για να πάρεις έμπνευση για τους πιο stylish τρόπους να φορέσεις το rib top σου, όπως το φόρεσαν οι αγαπημένες μας fashionistas.

Get the style

Φόρεσε το λευκό rib top σου με denim παντελόνι ή denim σορτς. Ολοκλήρωσε το look σου με λινό σακάκι σε γήινες αποχρώσεις.


Ένας από τους πιο άνετους και καλοκαιρινούς τρόπους να φορέσεις το rib top σου είναι με το μαγιό σου.


Συνδύασε το rib top σου με το αγαπημένο σου denim παντελόνι και μία statement ζώνη.


Πέρα από τα καλοκαιρινά looks που μπορείς να δημιουργήσεις με ένα rib top μπορείς με ευκολία να το σετάρεις με blazer ή με δερμάτινο jacket για ένα φθινοπωρινό outfit.


Ανακάλυψε και ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου, με τα πιο ευκολοφόρετα και must have items, στα καταστήματα MINERVA σε Ελλάδα και Κύπρο, σε επιλεγμένα σημεία, shop n shop και στο official eshop minerva.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ