Follow us

Αθηνά Οικονομάκου, Άννα Πρέλεβιτς, Μαριέττα Χρουσαλά | Τα glam looks από το ταξίδι τους στο Μονακό

MissBloom TEAM
Αθηνά Οικονομάκου, Άννα Πρέλεβιτς, Μαριέττα Χρουσαλά | Τα glam looks από το ταξίδι τους στο Μονακό Instagram@ athinao1konomakou

Για επαγγελματικούς λόγους βρέθηκαν στο Μόντε Κάρλο του Μονακό η Μαριέττα Χρουσαλά, η Αθηνά Οικονομάκου και η Άννα Πρέλεβιτς. Οι τρεις γυναίκες έδωσαν το παρών αφότου προσκλήθηκαν από γνωστή εταιρία καλλυντικών για αυτό τους το ταξίδι και εντυπωσίασαν με τα σύνολα που επέλεξαν στις εμφανίσεις τους.

Η Μαριέττα Χρουσαλά όπως και η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξαν παστέλ και ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις για τα looks τους, τόσο στα casual όσο και στα πιο επίσημα. Η Άννα Πρέλεβιτς από την άλλη επέλεξε να φορέσει black & white outfits δημιουργώντας κομψές εμφανίσεις σε ουδέτερες αποχρώσεις.

Συγκεκριμένα για το επίσημο δείπνο στο οποίο τις κάλεσαν, η Μαριέττα Χρουσαλά επέλεξε μία glam mini φούστα με κεντήματα, δημιουργία της Celia Kritharioti την οποία συνδύασε με μπλούζα με puffer μανίκια σε τιρκουάζ απόχρωση. Η Αθηνά Οικονομάκου για το επίσημο δείπνο επέλεξε να φορέσει ένα λευκό φόρεμα σε midi μήκος το οποίο συνδύασε με λευκό σακάκι, nude ψηλοτάκουνα πέδιλα και nude clutch bag. Η Άννα Πρέλεβιτς από την άλλη επέλεξε ένα μαύρο maxi silk dress με λαμπερές λεπτομέρειες και cut out.

Δες παρακάτω τις εμφανίσεις των τριών κυριών στο Μόντε Κάρλο του Μονακό

Τα looks της Μαριέττας Χρουσαλά

Τα looks της Αθηνάς Οικονομάκου

Τα looks της Άννας Πρέλεβιτς

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ