Follow us

Η νέα συνεργασία της MAX&Co. είναι με τη Superga

Τα hero pieces των δυο brands συνδυάζονται δημιουργικά σ' ένα άψογο αποτέλεσμα που προσφέρει μοναδικό στιλ.

MissBloom TEAM
Η νέα συνεργασία της MAX&Co. είναι με τη Superga Courtesy of MAX&Co

Μία ακόμα συναρπαστική συνεργασία έρχεται να προστεθεί στις Co.LLABORATION series της MAX&Co. Το πιο πρόσφατο κεφάλαιο, αυτό για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023, από τις δημιουργικές συνεργασίες του ιταλικού brand είναι με μία μάρκα υποδημάτων που έχει αγαπηθεί διαχρονικά από γυναίκες και άνδρες: τη Superga.

Η νέα συνεργασία της MAX&Co. είναι με τη Superga

H Superga ιδρύθηκε στο Τορίνο το 1911 κατασκευάζοντας αρχικά αθλητικά για το τένις και υπήρξε πρωτοπόρος στη χρήση του βουλκανισμένου καουτσούκ στις σόλες των παπουτσιών. Περισσότερα από 100 χρόνια μετά, και η Superga ® είναι σήμερα ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα brands του πλανήτη, με τα υποδήματά του να έχουν φορεθεί και να φοριούνται από royals και celebrities μέχρι fashion icons και καθημερινές γυναίκες, διατηρώντας αμετάβλητη τη διαχρονική γοητεία και αξία τους.

Courtesy of MAX&Co

Η συνεργασία της MAX&Co και της Superga ® δίνει έμφαση στον αβίαστο
συνδυασμό των κοινών αξιών
σχεδιασμού και λειτουργικότητας που χαρακτηρίζουν τα δύο brands. Η capsule συλλογή της σειράς Co.LLABORATION αντλεί έμπνευση από τα κλασσικά αθλητικά ρούχα και παπούτσια με ένα preppy twist. Φανταστείτε μια παρέα φίλων που δραπετεύουν σε μια βίλα για το Σαββατοκύριακο για να επιδοθούν σε δραστηριότητες όπως το τένις και τα σύνολα τους έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να φαίνονται τόσο ωραία εντός των γηπέδων όσο και εκτός.

Courtesy of MAX&Co

Τα κομμάτια-κλειδιά που ξεχωρίζουν απ' αυτή τη συλλογή είναι οι πτυχωτές culottes, τα αθλητικά τζάκετ και τα polo φορέματα. Τα πουλόβερ με βαθύ V διακοσμούνται με φλοράλ στοιχεία, ενώ τα λευκά και τα neutrals αποκτούν έντονες φωτεινές λεπτομέρειες. Στη συλλογή αυτή, όπου τα hero σχέδια των δύο οίκων συνδυάζονται δημιουργικά αποδίδοντας ένα άψογο αποτέλεσμα, τα T-shirts αποτελούν κομμάτια - πρωταγωνιστές: από το MAX&Co T-shirt με το λογότυπο και τα φλοράλ σχέδια μέχρι το postcard Tee με εικόνες από διαφημιστικές καμπάνιες της Superga ® της δεκαετίας του '30, αυτά τα κομμάτια ήρθαν για να προσφέρουν κάτι μοναδικό στις εμφανίσεις σας.

Courtesy of MAX&Co

Δύο κλασικά Superga ® στυλ, το "Alpina" με χοντρή σόλα που αποτελεί σχέδιο από τη δεκαετία του "50 και το "Panatta" που φορούσε o πρωταθλητής του τένις της δεκαετίας του '70, Adriano Panatta, ενώνονται στο διαχρονικό σχέδιο Bubble σε μια ολοκαίνουργια και άκρως ενημερωμένη προσθήκη για την ερχόμενη σεζόν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ