Follow us

6 beachwear τάσεις για να δημιουργήσεις τις πιο κομψές εμφανίσεις στην παραλία

Οι καλοκαιρινές τάσεις που θα κάνουν τα beach looks σου ακόμα πιο ξεχωριστά.

street style Splash News / Ideal Image

Καλοκαίρι σημαίνει διακοπές σε κάποιους παραθαλάσσιο προορισμό, χαλάρωση πλάι στο κύμα, βόλτες σε σοκάκια νησιών και δροσερά cocktails με θέα τη θάλασσα. Καλοκαίρι όμως σημαίνει επίσης, η ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας με μπικίνι και ολόσωμα μαγιό, cover-ups και αξεσουάρ που έχουν ως στόχο. Να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε τις πιο κομψές εμφανίσεις στην παραλία.

Λίγο πριν κλείσεις τον προορισμό των διακοπών σου και ετοιμάσεις τη βαλίτσα σου, χρειάζεται να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου με όλες τις beachwear τάσεις που έχουν ως στόχο να ικανοποιήσουν έναν σημαντικό σκοπό. Να σε κάνουν να ξεχωρίσεις στην παραλία. Ας τις ανακαλύψουμε λοιπόν.

#1 Matching Set

Μία έξυπνη στιλιστική συμβουλή που ακολουθούν οι fashion experts για να δημιουργήσουν προσεγμένες εμφανίσεις στην παραλία είναι να επιλέγουν matching sets. Δηλαδή; Το μαγιό με το cover-up να είναι στην ίδια απόχρωση ή μοτίβο. Κάπως έτσι, το αποτέλεσμα αποπνέει μία κομψότητα και πολύτέλεια, ενώ εσύ δείχνεις πως είσαι fashionista ακόμα και στην παραλία.

6 beachwear τάσεις για να δημιουργήσεις τις πιο κομψές εμφανίσεις στην παραλία

Μπικίνι BSB, Designer Outlet Athens

Ψηλόμεση παντελόνα BSB, Designer Outlet Athens

Τσάντα Funky Buddha, Designer Outlet Athens

Σαγιονάρες Happy Socks, Designer Outlet Athens

#2 Greek Summer vibes

Εάν αναλογιστούμε ποιες αποχρώσεις, μας θυμίζουν αμέσως το ελληνικό καλοκαίρι, η πρώτη μας σκέψη θα ήταν το λευκό με το μπλε. Εάν θέλεις να χαρίσεις greek summer vibes στα looks της παραλίας, επέλεξε ένα μπικίνι σε αυτά τα δύο πολύ ξεχωριστά και διαχρονικά χρώματα και συνδύασε το με ένα τζιν μπικίνι. Αναβάθμισε το look σου με μία εντυπωσιακή τσάντα και ένα ζευγάρι σαγιονάρες με metallic υφή για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Designer Outlet Athens

Μπικίνι ΒOSS, Designer Outlet Athens

Τζιν σορτς Polo Ralph Lauren, Designer Outlet Athens

Σαγιονάρες Calvin Klein, Designer Outlet Athens

Τσάντα Funky Buddha, Designer Outlet Athens

#3 Tropical

Τα tropical μοτίβα, που αποπνέουν τον αέρα του κλασικού, ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ μοντέρνα, έχουν και φέτος το καλοκαίρι την τιμητική του. Προτίμησε ένα μπικίνι σε αυτά τα τόσο εντυπωσιακά patterns και συνδύασε το με σορτς σε burnt orange απόχρωση. Συμπλήρωσε το beach look σου με ένα ψάθινο καπέλο και είναι δεδομένο πως θα ξεχωρίσεις.

Designer Outlet Athens

Μπικίνι Τoi & Moi, Designer Outlet Athens

Σορτς 'ALE, Designer Outlet Athens

Σαγιονάρες Geox, Designer Outlet Athens

Καπέλο Attrattivo, Designer Outlet Athens

#4 Cool girl

Το καλοκαίρι είναι η πιο cool εποχή του χρόνου και φέτος υπάρχει μία τάση που θα σε κάνει να προσθέσεις τέτοια vibes στο στιλ σου. Τι θα χρειαστείς; Ένα girly μπικίνι σε αποχρώσεις όπως το έντονο κίτρινο, που θα αναδείξει το μαύρισμα σου, ένα τζιν σορτς, ένα t-shirt και σαγιονάρες στην ίδια κίτρινη απόχρωση. Θα νιώθεις άνετα στην παραλία, αλλά και για τις βόλτες σου αργότερα.

Designer Outlet Athens

Μπικίνι Sugarfree, Designer Outlet Athens

T-shirt Polo Ralph Lauren, Designer Outlet Athens

Τζιν σορτς Toi & Moi, Designer Outlet Athens

Σαγιονάρες Calvin Klein, Designer Outlet Athens

#5 The fashionista effect

Μία από τις αγαπημένες μας στιλιστικές συμβουλές είναι πως οι κανόνες στο ντύσιμο είναι για να σπάνε. Έτσι, φέτος το καλοκαίρι, εξέλιξε ακόμα περισσότερο το στιλ σου, συνδυάζοντας διαφορερικά μοτίβα. Για παράδειγμα, ένα ολόσωμο μαγιό με μονόχρωμα συνδυάζεται τέλεια με εμπριμέ παντελόνα. Πρόσθεσε και αξεσουάρ σε έντονο χρώμα όπως το hot pink και είναι σίγουρο πως θα έχεις το πιο esthetic σύνολο σε όλη την παραλία.

Designer Outlet Athens

Ολόσωμο μαγιό Calvin Klein , Designer Outlet Athens

Παντελόνα Sugarfree, Designer Outlet Athens

Γυαλιά ηλίου Balenciaga, Panaidis Eyewear Boutique, Designer Outlet Athens

Σαγιονάρες Circus By Sam Edelman, Kalogirou, Designer Outlet Athens

#6 Mediterranean Holidays

Σε περίπτωση που φέτος θέλεις οι εμφανίσεις σου στην παραλία να έχουν diva vibes, προτείνουμε να ακολουθήσεις το παράδειγμα των διάσημων fashionistas. Επίλεξε δηλαδή ένα μπικίνι, που σου φτιάχνει τη διάθεση και συνδύασε με μία maxi αέρινη φούστα σε ένα έντονο μοτίβο και ένα off shoulder top που θα φέρει την ισσοροπία στο αποτέλεσμα. Η ιδανική επιλογή παπουτσιών είναι ένα ζευγάρι δερμάτινα σανδάλια. Με αυτό το look, μπορείς να χαλαρώσεις στην παραλία, να πιες το cocktail σου στο beach bar ή να κάνεις βόλτες στο νησί. Όλα αυτά χωρίς να χρειαστεί να επιστρέψεις στο κατάλυμα για αλλαγή του outfit. Win-win, δηλαδή.

beach look

Μπικίνι Bodytalk, Designer Outlet Athens

Τοπ Guess, Designer Outlet Athens

Maxi φούστα BSB, Designer Outlet Athens

Σανδάλια Polo Ralph Lauren, Designer Outlet Athens

Τώρα λοιπόν, που γνωρίζεις όλες τις beachwear τάσεις που πρωταγωνιστούν στη μόδα του καλοκαιριού, το επόμενο βήμα είναι να ανακαλύψεις τον απόλυτο shopping προορισμό για να κάνεις τις αγορές σου. Η δική μας πρόταση είναι να επισκεφτείς το Designer Outlet Athens, το εκπτωτικό χωριό που προσφέρει την απόλυτη εμπειρία για αγορές που αφορούν όλη την οικογένεια. Κάνοντας μία βόλτα στο εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens πρόκειται να βρεις τεράστια ποικιλία από designer brands για κάθε μέλος της.

Αυτό που θα σε ενθουσιάσει ακόμα περισσότερο είναι πως μπορείς να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου έως και 70% πιο οικονομικά, ανανεώνοντας τη συλλογή σου με έναν budget friendly τρόπο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr