Follow us

Όλα τα μαγιό και τα beachwear κομμάτια που θα χρειαστείς από τη νέα συλλογή της Pink Woman

Τα beachwear κομμάτια που θα επέλεγε φέτος το καλοκαίρι μία καλά ενημερωμένη fashionista.

Pink Woman Courtesy of Pink Woman

Στη διάρκεια του χειμώνα, πόσες φορές ονειρεύτηκες πως φοράς το τέλειο beach look και χαλαρώνεις πλάι στο κύμα; Εμείς πάντως αρκετές και είμαστε σίγουρες πως και εσύ το ίδιο. Η αγαπημένη μας εποχή, δηλαδή το καλοκαίρι έχει αισίως φτάσει και μαζί της έχει φέρει την ανάγκη για ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας. Πολύτιμη βοήθεια στο εν λόγω update είναι τα brands μόδας που έχουν θέσει ως στόχο τους να κάνουν το όνειρο μας πραγματικότητα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Pink Woman, η συλλογή της οποίας για το καλοκαίρι του 2023 αποτελείται από όλα τα μαγιό, μπικίνι και ολόσωμα, αλλά και τα beachwear κομμάτια που θα χρειαστούμε για να δημιουργήσουμε τις πιο κομψές εμφανίσεις στην παραλία αλλά και εν γένει στο νησί. Σε μία προσπάθεια να σε βοηθήσουμε ώστε να γίνει το καλοκαιρινό shopping σου πιο εύκολο και απολαυστικό, παρακάτω συγκεντρώσαμε όλα τα items που αξίζει να τοποθετήσεις στις αποσκευές των διακοπών.

Το διαχρονικό μαύρο μαγιό

Σίγουρα, οι τάσεις της μόδας έχουν την ικανότητα να μας προκαλούν το αίσθημα του ενθουσιασμού. Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τη κομψότητα που αποπνέουν κάποια basics, όπως το μαύρο μαγιό. Διαχρονικό και πολύ κομψό, το μαύρο μαγιό είναι αναπόσταστο κομμάτι της καλοκαιρινής συλλογής μας. Πρόκειται να το φοράς για χρόνια, αποπνέει θηλυκότητα και παραμένει αναλλοίωτο από τις τάσεις της μόδας.

Ανάμεσα στα αγαπημένα μας σχέδια από τη νέα συλλογή της Pink Woman για το καλοκαίρι του 2023 είναι το μαύρο μπικίνι, αλλά και το ολόσωμο μαγιό. Τα σχέδια και των δύο έχουν μία πολύ μοντέρνα αισθητική, ικανοποιώντας έτσι τις fashion ανάγκες κάθε σύγχρονης γυναίκας.

Styling Tip 1: Το μαύρο ολόσωμο μαγιό μπορεί να πάρει άνετα τη θέση top. Συνδύασε το με ένα τζιν σορτς, μία ψηλόμεση παντελόνα ή την αγαπημένη σου φούστα. Κάπως έτσι, θα τοποθετήσεις στη βαλίτσα των διακοπών λιγότερα items.

Styling Tip 2: Εάν θέλεις να προσθέσεις λίγη λάμψη στα beach looks σου, προτείνουμε να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Pink Woman και να φορέσεις ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα διακριτικό κολιέ.

Όλα τα μαγιό και τα beachwear κομμάτια που θα χρειαστείς από τη νέα συλλογή της Pink Woman

Cosmopolitan bikini top, Pink Woman

Cosmopolitan bikini bottom, Pink Woman

Pink Woman

Dark & Stormy ολόσωμο μαγιό, Pink Woman

Τα κομψά patterns του καλοκαιριού

Ως fashionistas που αγαπούν να ξεχωρίζουν με το στιλ σου σε κάθε περίσταση, ακόμα και στα beach looks, δεν θα μπορούσαμε να μην ενθουσιαστούμε με τα εμπριμέ μαγιό που προσφέρει η Pink Woman στην καλοκαιρινή συλλογή της. Ολόσωμα μαγιό και μπικίνι σε άκρως εντυπωσιακά μοτίβα, τα οποία πρόκειται να ανεώσουν το καλοκαιρινό σου στιλ. Στα θετικά επίσης είναι πως τα εμπριμέ μαγιό αναδεικνύουν με έναν πολύ exotic τρόπο τη μαυρισμένη επιδερμίδα.

Pink Woman

Tequila ολόσωμο μαγιό, Pink Woman

Pink Woman

Black & Tan bikini top, Pink Woman

Black & Tan bikini bottom, Pink Woman

Black & Tan ολόσωμο μαγιό, Pink Woman

Το στιλ μαγιό που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα

Φυσικά, πάντα και σε κάθε dress code, ο στόχος που έχει κάθε γυναίκα είναι να επιλέγει ρούχα ανάλογα με τον σωματότυπό της. Υπάρχουν όμως και κάποιες γραμμές που κολακεύουν τις περισσότερες σιλουέτες. Ένα από αυτά τα items είναι και το εν λόγω μαγιό που ξεχωρίσαμε στη νέα συλλογή της Pink Woman για το καλοκαίρι του 2023. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα ολόσωμο μαγιό με δέσιμο halter neck που αγκαλιάζει το σώμα, αναδεικνύοντας το. Αυτή η τόσο ιδιαίτερη απόχρωσή του μάλιστα ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Είναι σίγουρα ένα must have για το φετινό καλοκαίρι.

Pink Woman

Oversized πουκάμισο με διάτρητα σχέδια, Pink Woman

Negroni ολόσωμο μαγιό, Pink Woman

Το beachwear trend που θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις

Η Pink Woman ανήκει στην κατηγορία των brands που δεν ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, αλλά πολύ περισσότερο τις δημιουργούν. Κάπως έτσι, η πρόταση του brand για το φετινό καλοκαίρι είναι να προσθέσεις 70s vibes στα looks της παραλίας. Αυτό σημαίνει πως σίγουρα αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα, δύο ή και περισσότερο crochet φορέματα, τα οποία είναι πολύ θηλυκά και κυρίως πρακτικά για τις διακοπές. Γιατί; Εκτός από γεγονός πως μπορείς να τα φορέσεις με το μαγιό σου στην παραλία, μπορείς να τα φορέσεις και στις βόλτες στο νησί. Συνδύασε το με τα αγαπημένα σου σανδάλια και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Pink Woman

Μίνι πλεκτό κροσέ φόρεμα, Pink Woman

Pink Woman

Μίνι πλεκτό κροσέ φόρεμα, Pink Woman

Ανακάλυψε όλη την Pink Woman συλλογή και τις beachwear επιλογές στα πάνω από 110 καταστήματα Pink Woman και στο eshop: www.pinkwoman-fashion.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ