Follow us

Αυτή η τσάντα από τη Zara είναι ιδανική για τις εμφανίσεις σου στην πόλη αλλά και στην παραλία

Η τσάντα που θα φέρει το καλοκαίρι στις εμφανίσεις μας στην πόλη και την άνεση στις εξορμήσεις μας στην παραλία

Αυτή η τσάντα από τη Zara είναι ιδανική για τις εμφανίσεις σου στην πόλη αλλά και στην παραλία Splash News / Ideal Images

Όποτε επενδύουμε σε κάποιο νέο item για τη σεζόν που διανύουμε επιθυμούμε να διαθέτει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Όσον αφορά τις καλοκαιρινές μας αγορές, λογικό μοιάζει, να επιθυμούμε τα κομμάτια και τα αξεσουάρ τα οποία επιλέγουμε για να προστεθούν στη συλλογή μας, να μας θυμίζουν την καλοκαιρινή ξεγνοιασιά όπου και αν βρισκόμαστε, όπως και το να μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε σε διαφορετικές περιστάσεις, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε διαφορετικά looks, όπως και να τα ευχαριστηθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Κάποια outerwear κομμάτια, όπως και αξεσουάρ, έχοντας απόλυτα καλοκαιρινό χαρακτήρα, είναι εύκολο να διαμορφώσουν οποιοδήποτε look μας αυτόματα σε summer look. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί τόσο από το υλικό από το οποίο δημιουργήθηκαν, υλικά όπως η ψάθα και το λινό ύφασμα, όσο και από τα χρώματα του item, και φυσικά μέσω του styling που θα επιλέξουμε για το σύνολο μας.

Την τσάντα όπου μπορείς να φοράς στην πόλη και να σου θυμίζει καλοκαίρι αλλά και στην παραλία χαρίζοντας σου πρακτικότητα και άνεση, βρήκαμε στην καλοκαιρινή συλλογή της Zara. Συγκεκριμένα, η ψάθινη τσάντα που ξεχωρίσαμε κυκλοφορεί σε δύο διαφορετικά χρώματα δίνοντας έτσι περισσότερες επιλογές ανάλογα με το στιλ και την αισθητική σου. Η maxi τσάντα shopper με ρίγες από τη Zara διατίθεται σε δύο διαφορετικές εκδοχές όπου στην μία βρίσκουμε τις ρίγες να είναι στις αποχρώσεις του πορτοκαλί, του καφέ και του μαύρου ενώ στη δεύτερη εκδοχή οι ρίγες είναι στους τόνους του πράσινου και του καφέ.

Η maxi shopper ψάθινη τσάντα από τη Zara, στις εμφανίσεις σου στην πόλη μπορεί να αντικαταστήσει την αγαπημένη σου tote bag και να συνδυαστεί με επιτυχία τόσο με αέρινα φορέματα, maxi παντελόνες, denim on denim looks αλλά και twin sets. Για τις day to day εμφανίσεις σου, καλύτερο θα ήταν να την σετάρεις με ουδέτερες ή γήινες αποχρώσεις για ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Όσον αφορά τις εμφανίσεις σου στην παραλία, το ριγέ σχέδιο της θα δώσει έναν playful χαρακτήρα στο beachwear look σου ενώ το maxi εσωτερικό της θα σε διευκολύνει με τα απαραίτητά σου για την παραλία.

Maxi τσάντα shopper με ρίγες, Zara

Maxi τσάντα shopper με ρίγες, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ