Follow us

3 styling tips για να δημιουργήσεις τις πιο cool εμφανίσεις στις συναυλίες του καλοκαιριού

Πώς θα ντυθείς κομψά στις συναυλίες του καλοκαιριού

street style Splash News / Ideal Image

Βόλτες σε πλακόστρωτα σοκάκια, χαλάρωση δίπλα στο κύμα, δροσερά cocktails σε ταράτσες στην πόλη. Το καλοκαίρι μάς προσφέρει πολλούς λόγους για να το χαρακτηρίζουμε ως την αγαπημένη μας εποχή. Οι συναυλίες που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο μάλιστα είναι σίγουρα ένα τρανό παράδειγμα. Κάθε χρόνο, λίγο πριν υποδεχτούμε την εν λόγω εποχή, ανακοινώνονται οι συναυλίες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν την περίοδο του καλοκαιριού. Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε εμείς είναι να επιλέξουμε ποιες θα παρακολουθήσουμε και πως θα δημιουργήσουμε το πιο άνετο και cool look. Τι έχουμε να σου προτείνουμε λοιπόν;

Η επιλογή των παπουτσιών

Τα flat παπούτσια όπως τα σανδάλια, οι εσπαντρίγιες ή ακόμα και τα sneakers είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις για πολλούς λόγους. Αρχικά, προσφέρουν την απαραίτητη άνεση, ώστε να μπορέσεις να χορέψεις και εν γένει να απολαύσεις τη συναυλία χωρίς να νιώθεις πόνο στα πόδια. Εξίσου σημαντικό όμως είναι πως εάν η μουσική παράσταση που παρακολουθήσεις είναι σε κάποιον χώρο αρχαιολογικής αξίας όπως το Ηρώδειο, απαγορεύεται να φορέσεις τακούνια, αφού αυτά φθείρουν τα αρχαία μάρμαρα. Flat και πάλι flat λοιπόν.

Η επιλογή του look

Η άνεση είναι ξανά ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τη δημιουργία του look. Απέφυγε να φορέσεις ρούχα που σου προκαλούν την παραμικρή ενόχληση ή που χρειάζεται να προσέχεις συνεχώς μήπως δεν στρώνουν σωστά. Προτίμησε ρούχα που σε κάνουν να νιώθεις πολύ άνετα από μαλακά και αέρινα υφάσματα που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις την υψηλή θερμοκρασία.

Η επιλογή των αξεσουάρ

Σίγουρα, μπορείς να φορέσεις διάφορα αξεσουάρ για να κάνεις το look σου πιο όμορφο, πιο κομψό. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα μαντήλι που θα δέσεις γύρω από τα μαλλιά σου είναι σίγουρα από τις καλύτερες προτάσεις που μπορούμε να σου κάνουμε. Το πιο σημαντικό αξεσουάρ όμως, μαζί με τα παπούτσια είναι η τσάντα. Προτίμησε να κρατήσεις μία crossbody τσάντα που χωρά όλα όσα χρειάζεσαι και σου επιτρέπει να έχεις ελευθερία κινήσεων. Κάπως έτσι, θα ευχαριστηθείς στο έπακρο τη συναυλία σου.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ