Follow us

Η Τζίνα Σμαριανάκη επιλέγει τα must του καλοκαιριού στον απόλυτο shopping προορισμό

Η fashion influencer, Τζίνα Σμαριανάκη, βρέθηκε στα καταστήματα Petridis και Riska και μας προτείνει 4 απόλυτα summer outfits.

MissBloom TEAM
Η Τζίνα Σμαριανάκη επιλέγει τα must του καλοκαιριού στον απόλυτο shopping προορισμό Βασίλης Μαντάς

Με ένα ισχυρό προσωπικό στιλ, αγάπη για το minimal και το ευέλικτο, αλλά και πάθος για την κομψότητα, η Τζίνα Σμαριανάκη, η Ελληνίδα fashion influencer που έχει ξεχωρίσει για το άψογο στιλ της, έχει κάνει το όνομά της συνώνυμο των αβίαστα εκλεπτυσμένων εμφανίσεων.

Το καλοκαίρι είναι ξεκάθαρα η εποχή της. Μια ματιά στο Instagram account της αρκεί για να δει κανείς ότι λατρεύει την απλότητα που συνοδεύει τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες και ότι καταφέρνει να είναι καλοντυμένη και πάντα in, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι ακολουθεί εφήμερες τάσεις.

Για αυτό και δεν υπάρχει καταλληλότερος άνθρωπος για να μας προτείνει τα must outfits αυτού του καλοκαιριού που θα μας αναδείξουν ως τις πιο καλοντυμένες στο νησί, αλλά και στην πόλη.

Η Τζίνα Σμαριανάκη βρέθηκε στον απόλυτο shopping προορισμό, τα καταστήματα Petridis και Riska, για να δημιουργήσει sophisticated καλοκαιρινούς συνδυασμούς. Petridis και Riska, με μακροχρόνια πορεία στο γυναικείο υπόδημα και ένδυμα, ένωσαν πρόσφατα τις δυνάμεις τους και πλέον μοιράζονται την ίδια στέγη στο ολοκαίνουργιο και ανακαινισμένο κατάστημα, στον αριθμό 250 της οδού Ολυμπιονικών στο Ψυχικό.

Η Τζίνα Σμαριανάκη επιλέγει τα must του καλοκαιριού στον απόλυτο shopping προορισμό
Τζίνα Σμαριανάκη

Ανακάλυψε το Monochrome Κοντό Τοπ με Δέσιμο στο Λαιμό εδώ, και το Monochrome Παντελόνι σε Ίσια Γραμμή εδώ. Δες περισσότερα για τα Cannes Pumps εδώ.

Εκεί, η Τζίνα Σμαριανάκη είχε την ευκαιρία να επιλέξει ανάμεσα σε μια ποικιλία ρούχων και αξεσουάρ και να δημιουργήσει outifits που υπηρετούν κάθε πιθανή, καλοκαιρινή περίσταση και να μιλήσει για τα δικά της αγαπημένα της καλοκαιρινής της γκαρνταρόμπας.

Ψυχεδελικά patterns που θυμίζουν τη δεκαετία του ‘70 και έντονα χρώματα που σε βάζουν απευθείας σε καλοκαιρινό mood βρήκαν το απόλυτο ταίρι τους σε raffia τσάντες με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, αναδεικνύοντας την αγάπη της Τζίνας Σμαριανάκη για τις ζεστές αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος.

Τζίνα Σμαριανάκη
Τζίνα Σμαριανάκη
Τζίνα Σμαριανάκη

Ανακάλυψε το Milk & Honey Σατέν Φόρεμα εδώ.

Η Τζίνα, γνωρίζει επίσης πολύ καλά τη διαχρονική αξία ενός μαύρου επίσημου φορέματος, αλλά και πώς μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή με ένα ζευγάρι statement σανδάλια.

Ένα αέρινο καφτάνι εξαιρετικής ύφανσης βρίσκεται πάντα στη βαλίτσα τον διακοπών της, ενώ για τις μέρες που θα χρειαστεί να ανταποκριθεί στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην πόλη, επιλέγει εκκεντρικά αξεσουάρ και συνδυάζει διαφορετικά μεταξύ τους patterns, δημιουργώντας απίστευτα elegant σύνολα, ενσωματώνοντας αρμονικά σε αυτά στοιχεία ανατροπής.

Τζίνα Σμαριανάκη
Τζίνα Σμαριανάκη

Τζίνα Σμαριανάκη

Ανακάλυψε το Monochrome Κιμονό Φόρεμα εδώ.

Τζίνα Σμαριανάκη
Τζίνα Σμαριανάκη
Τζίνα Σμαριανάκη

Δες περισσότερα για το Monochrome Αμάνικο Ριγέ Πουκάμισο εδώ και για το Monochrome Εμπριμέ Παντελόνι εδώ.

Τζίνα, ποια items οφείλει να έχει μια γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της κάθε καλοκαίρι;

Ένα λευκό φόρεμα, μία ψάθινη τσάντα, ένα ψηλό πέδιλο με χοντρό τακούνι και οπωσδήποτε ένα γαλάζιο πουκάμισο με ρίγες.

Υπάρχει κάποιο καλοκαιρινό αξεσουάρ που έχει γίνει φέτος η μικρή σου εμμονή;

Μια τσάντα που είναι από δίχτυ, σαν αυτές που παίρνουμε για τα ψώνια, της Longchamp που μου αρέσει πολύ.

Μπορείς να μοιραστείς μαζί μας ένα top 3 από items που θα βάλεις φέτος στην καλοκαιρινή σου βαλίτσα;

Ένα μεταξωτό μαντίλι, ένα λινό σύνολο και ένα maxi μαύρο φόρεμα.

Retridis & Riska
Retridis & Riska
Retridis & Riska

Ποια συμβουλή θα έδινες σε μία γυναίκα που θα ήθελε να υιοθετήσει ένα πιο μίνιμαλ στιλ σαν το δικό σου;

Θα της έλεγα να μην ακολουθεί εμμονικά τις τάσεις και να προσπαθήσει να βρει το προσωπικό της στιλ. Πολλές φορές οι τάσεις μας ωθούν να ψωνίζουμε πράγματα που δεν χρειαζόμαστε, οπότε όσο πιο συνετά φτιάχνουμε την γκαρνταρόμπα μας, οδηγούμαστε έτσι κι αλλιώς σε ένα πιο μίνιμαλ στιλ.

Αν θες κι εσύ να ανακαλύψεις τα must καλοκαιρίνα items που θα απογειώσουν το καλοκαίρι σου και να ζήσεις μια απολαυστική shopping εμπειρία δεν έχεις παρά να επισκεφτείς στα καταστήματα Petridis και Riska.

Τα δύο καταστήματα έχουν διαφορετικές εισόδους, ωστόσο επικοινωνούν στο εσωτερικό τους, ώστε να μπορείς να τα επισκεφτείς με μεγαλύτερη ευκολία.

Διεύθυνση: Ολυμπιονικών 250, Ψυχικό
Τηλέφωνο: 210 6725230
Περισσότερα: annariska.gr | Instagram.com/anna_riska

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ