Follow us

H Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για καλοκαιρινές cocktail nights

Το φόρεμά της συνδυάζει δύο τάσεις της φετινής σεζόν.

H Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για καλοκαιρινά cocktail nights NDP

Σε όλες μας τις εμφανίσεις κατά τους θερινούς μήνες αποζητούμε το καλοκαιρινό αέρινο vibe της εποχής, αυτό το vibe το οποίο καταφέρνει κάθε χρονιά να μας κάνει να ξεχωρίζουμε με διαφορά το καλοκαίρι από τις άλλες εποχές. Το πως αισθανόμαστε το καλοκαίρι εξαρτάται άμεσα από τα summer looks που θα επιλέξουμε. Από τα αέρινες γραμμές και τα ανάλαφρα υφάσματα που απαρτίζουν την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα αντιλαμβανόμαστε το summer breeze που επιθυμούμε.

Όπως είναι αναμενόμενο, οι περισσότερες γυναίκες έχουν στο μυαλό τους κάποια διαφορετικά σύνολα, πέρα από εκείνα που απαρτίζουν τα day to day looks, για κάθε πιθανή, ιδιαίτερη περίσταση. Αυτή η ιδιαίτερη περίσταση μπορεί να είναι ένα party, μία συναυλία, ένα fancy dinner ή μία cocktail βραδιά με φίλους ή συνεργάτες. Συγκεκριμένα θα αναφερθούμε στην περίσταση του cocktail night όπου οι επιλογές για looks που έχουμε είναι αρκετές, για να διαλέξουμε ανάλογα με την διάθεση όπως και με την αισθητική και το στιλ μας. Μπορείς να επιλέξεις την άνετη wide leg παντελόνα σου και να την συνδυάσεις με tank top, μία κομψή jumpsuit ή ένα θηλυκό και εντυπωσιακό φόρεμα.

Το ιδανικό φόρεμα για μία cocktail night επέλεξε η Ζέτα Μακρυπούλια σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της. Πιο συγκεκριμένα η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε να φορέσει ένα ασύμμετρο φόρεμα από τη νέα συλλογή του Άγγελου Μπράτη. Στο stylish φόρεμα πρωταγωνιστούσε το έντονο μωβ χρώμα και τόνοι του ροζ, του φούξια, του κόκκινου και του πορτοκαλί. Το εντυπωσιακό φόρεμα της συνδύασε με μαύρα ankle strap ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Δες την εμφάνιση της.

H Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για καλοκαιρινές cocktail nights

Για μία εντυπωσιακή εμφάνιση σε ένα cocktail party μπορείς να υιοθετήσεις και εσύ τις επιλογές της Ζέτας Μακρυπούλια, δηλαδή να προτιμήσεις ένα φόρεμα σε σατέν ύφασμα και dopamine boost χρώμα όπως έντονο μώβ, μπλε, φούξια, πορτοκαλί ή κόκκινο. Επέλεξε να συνδυάσεις το φόρεμα σου με διακρτικά αξεσουάρ για ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Φόρεμα ντραπέ εμπριμέ, Zara

Ντραπέ φόρεμα, H&M

Φόρεμα σατέν πλάτη χιαστί, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ