Follow us

Τα πιο κομψά σορτς για εσένα που δεν θέλεις να φορέσεις denim

Τα σορτς που θα κρατήσουν εσένα δροσερή και το στιλ σου "hot"

Τα πιο κομψά σορτς για εσένα που δεν θέλεις να φορέσεις denim Splash News / Ideal Images

Αναμφίβολα είναι πολλά τα fashion items που μας έρχονται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε το καλοκαίρι, είναι αυτά που σχετίζονται άμεσα με την παραλία και το beachwear look μας, όπως είναι και αυτά που απαρτίζουν διαχρονικά την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα. Χωρίς δεύτερη σκέψη θα λέγαμε πως τα αγαπημένα και πολύ δροσερά σορτς, κατέχουν μία από τις υψηλότερες θέσεις σε αυτή τη "λίστα" και οι λόγοι είναι τόσο πρακτικοί, καθώς καταφέρνουμε να διατηρήσουμε, το κατά δύναμιν, τη θερμοκρασία μας χαμηλά, όσο και στιλιστικοί αφού τα stylish σορτς μπορούν να φορεθούν με στιλιστική επιτυχία τόσο στις πρωινές όσο και στις βραδινές εμφανίσεις μας.

Σίγουρα στα πιο δημοφιλή σορτς ανά τα καλοκαίρια, έχουν κυριαρχήσει τα τζιν σορτσάκια τα οποία τα βρίσκουμε σε κάθε πιθανή γραμμή, σχέδιο αλλά και απόχρωση. Παρά τη μεγάλη γκάμα που διατίθεται στην αγορά όπως και την άνεση που προσφέρουν, τα denim σορτς πολλές φορές προσδίδουν έναν casual τόνο, που δεν επιθυμούμε, στο σύνολο μας. Για ένα περισσότερο formal ή preppy look, είτε επειδή η περίσταση το απαιτεί είτε επειδή εκφράζει περισσότερο το στιλ και την αισθητική σου, υπάρχει επίσης μεγάλη ποικιλία σε σορτς σε όλα τα μήκη, τις γραμμές, τα χρώματα αλλά και τα σχέδια. Είτε θέλεις ένα εντυπωσιακό σορτς με κεντήματα για ρομαντικές εμφανίσεις, ένα σορτς σε ίσια γραμμή για την καθημερινότητα σου στο γραφείο είτε ένα άνετο σατέν σορτς που θα αναβαθμίσει το σύνολο σου, το σίγουρο είναι ότι θα βρεις ότι επιθυμείς στα αγαπημένα σου fashion brands και ακόμα περισσότερα.

Παρακάτω βρήκαμε τα πιο κομψά σορτς για τις εμφανίσεις σου στην πόλη αλλά και στις διακοπές σου. Συνδύασε τα με tank tops, crop tops, strapless ή αέρινα πουκάμισα για ανάλαφρες εμφανίσεις. Συνδυάζονται υπέροχα τόσο με flats όπως σανδάλια, πέδιλα, slides όπως και mules όπως και με ψηλοτάκουνα πέδιλα πλατφόρμες ή slingback γόβες.

Σόρτς ίσιο ψηλόμεσο, Mango

Αμπιγιέ σορτς με λινό και πιέτες, Stradivarius

Λινή βερμούδα με φιόγκο, Zara

Σατέν σορτς με λάστιχο στη μέση, H&M

Βαμβακερή βερμούδα paperbag, Bershka

Σορτς με διάτρητες λεπτομέρειες, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ