Follow us

Η Carpisa συγκεντρώνει τη μαγεία των αγαπημένων χαρακτήρων της Disney στη νέα capsule συλλογή της

Η Carpisa παρουσιάζει τη capsule συλλογή Disney|

MissBloom TEAM
Η Carpisa συγκεντρώνει τη μαγεία των αγαπημένων χαρακτήρων της Disney στη νέα capsule συλλογή της Courtesy of Carpisa

Ιούνιος 2023. Η Carpisa γιορτάζει την περίοδο των διακοπών με μια ειδική συνεργασία με τη Disney®. Η περιορισμένης έκδοσης capsule συλλογή συγκεντρώνει τη μαγεία των αγαπημένων χαρακτήρων της Disney και την εξαιρετική τεχνογνωσία της Carpisa, με αποτέλεσμα μια αστεία και συναρπαστική συλλογή που θα ενθουσιάσει τους οπαδούς όλων των ηλικιών.

Η Carpisa συγκεντρώνει τη μαγεία των αγαπημένων χαρακτήρων της Disney στη νέα capsule συλλογή της

Η συλλογή παρουσιάζει ένα πλούσιο φάσμα από αξεσουάρ, όπως τσάντες, σακίδια πλάτης, νεσεσέρ και αποσκευές με δυνατότητα προσαρμογής, εμπνευσμένα από τους εμβληματικούς φίλους της Disney®.

Courtesy of Carpisa
Courtesy of Carpisa

Από τη ζωντάνια της Minnie και της Daisy Duck μέχρι το δροσερό πνεύμα του Mickey Mouse, κάθε σχέδιο αντανακλά τη διαχρονική γοητεία και τη μαγεία που συνδέεται με τη Disney® για να φέρει το διασκεδαστικό παλμό που μόνο το καλοκαίρι μπορεί να προσφέρει.

Courtesy of Carpisa

Σχεδιασμένη για να φοριέται τόσο στην παραλία όσο και στην πόλη, όλη η συλλογή συνδυάζει χαρούμενο στυλ και πρακτικότητα και αποτελείται από δύο σειρές: η πρώτη σε πουά φόντο που περιλαμβάνει shopping bags, τσάντες και νεσεσέρ και αναδεικνύει τη Minnie και τη Daisy Duck ως αχώριστες φίλες.

Courtesy of Carpisa

Η δεύτερη σειρά, με την Minnie στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, περιλαμβάνει και shopping bags και δύο διαφορετικά μοντέλα necessaire, όλα κατασκευασμένα από καμβά.

Courtesy of Carpisa

"Η capsule συλλογή σε συνεργασία με την Disney® αποτελεί μια συνήθη πρόκληση για τις μάρκες Yamamay και Carpisa. Για το φετινό καλοκαίρι, αποφασίσαμε να γιορτάσουμε κάποιες διαχρονικές φιγούρες της φαντασίας μας, δημιουργώντας μια σειρά πρακτικές αποσκευές τρόλεϊ και καλοκαιρινά αξεσουάρ που μπορούν να χαρούν οι πελάτες μας". Gianluigi Cimmino, διευθύνων σύμβουλος των Yamamay και Carpisa.

Courtesy of Carpisa

Η capsule συλλογή Disney® είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα Carpisa σε όλο τον κόσμο και online στο carpisa.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ