Follow us

Το brand που προτιμούν οι Ελληνίδες celebrities για τα πιο θηλυκά summer looks τους

Το brand το οποίο εμπιστεύονται για να δημιουργήσουν ενημερωμένες και ρομαντικές εμφανίσεις

MissBloom TEAM
Το brand που προτιμούν οι Ελληνίδες celebrities για τα πιο θηλυκά summer looks τους Instagram

Το καλοκαίρι είναι μία από τις πιο αγαπημένες εποχές και οι λόγοι είναι πολλοί. Φυσικά δεν μπορούμε να μην συμπεριλάβουμε στη λίστα αυτών των λόγων την ψυχολογία που μας δημιουργείται από τα αέρινα και καλοκαιρινά ρούχα που επιλέγουμε να φορέσουμε. Το ύφος και τα είδη στιλ που επιλέγουμε κατά τη θερινή περίοδο επιθυμούμε να είναι άνετα, αέρινα και θηλυκά γι' αυτό και η παρουσία των φορεμάτων στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα είναι κυρίαρχη. Αέρινα κοψίματα, φλοράλ μοτίβα, παστέλ αποχρώσεις, καθαρές γραμμές και ρομαντική διάθεση είναι τα χαρακτηριστικά που πρωταγωνιστούν στα summer looks των γυναικών που αγαπούν τη μόδα και επιθυμούν να δημιουργούν ενημερωμένα σύνολα.

Οι Ελληνίδες celebrities που παρακολουθούν τον κόσμο της μόδας, προτιμούν να δημιουργούν εμφανίσεις που είναι σε απόλυτη αρμονία με την ανέμελη διάθεση του καλοκαιριού, όπως και με τις τάσεις της εποχής που τους ταιριάζουν. Γι' αυτό απευθύνονται στην Ted Baker, εκφράζοντας την πολυμορφία του brand μέσω του προσωπικού τους στιλ. Για τη σεζόν Summer 2023, η Ted Baker συνδυάζει τον premium θηλυκό αέρα που χαρακτηρίζει το brand με έναν casual και fun χαρακτήρα, παρουσιάζοντας μας δημιουργίες που είναι ιδανικές για κάθε περίσταση του καλοκαιριού.

Τέσσερις Ελληνίδες celebrities, με διαφορετικό στιλ μεταξύ τους, επέλεξαν ιδιαίτερα κομμάτια από το brand Ted Baker δημιουργώντας ξεχωριστά και stylish σύνολα.

Η Ευγενία Σαμαρά επέλεξε το Ted Baker Ledaah φόρεμα για να δημιουργήσει ένα look με παριζιάνικο αέρα στους δρόμους της Αθήνας. Συγκεκριμένα φόρεσε ένα maxi φόρεμα με puffy sleeves που δίνουν μία fun διάσταση στο summer look. Το φόρεμα είναι σε παστέλ τόνους με ένα διακριτικό floral print που το καθιστά ιδανικό για all day εμφανίσεις.


Η Έβελυν Καζαντζόγλου επέλεξε την Ted Baker για να δημιουργήσει ένα stylish beach look, φορώντας το Ted Baker Reburta ολόσωμο μαγιό. Τα απόλυτα καλοκαιρινά χρώματα που διακοσμούν τα μοτίβα του μαγιό, λευκό, κοραλλί, και παστέλ ροζ, του δίνουν μία elevated boho διάθεση που σε ταξιδεύει αυτόματα σε λαμπερούς μεσογειακούς προορισμούς.


Η Ελένη Βαϊτσου προτίμησε το Ted Baker Fleur φόρεμα. Ένα ρομαντικό maxi φόρεμα με πράσινες αποχρώσεις και abstract patterns το οποίο είναι ιδανικό για day to night εμφανίσεις.


Η Όλγα Ντάλλα δημιούργησε ένα πολύ ενδιαφέρον look συνδυάζοντας το Adilin φόρεμα με την Ted Baker heart studded δίχρωμη τσάντα. Το maxi φόρεμα είναι αέρινο ενώ το σύγχρονο κόψιμο του τού δίνει μία playful διάθεση, πάνω από όλα όμως αποδεικνύεται πως το μαύρο φόρεμα μπορεί να φορεθεί με επιτυχία και στιλ το καλοκαίρι.

Τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε από την Ted Baker

Το brand που προτιμούν οι Ελληνίδες celebrities για τα πιο θηλυκά summer looks τους
Loulous, Ted Baker

Ted Baker Reburta, Ted Baker
Ted Baker Ruberta, Ted Baker

Opallie, Ted Baker
Opallie, Ted Baker

Amiah, Ted Baker
Amiah, Ted Baker


Κεντρική διάθεση Sport And Fashion Freedom

Βρες τη συλλογή στα καταστήματα: kalogirou.com, squareshop.gr, giannopoulos.gr

Loulous, Ted Baker

Opallie, Ted Baker

Ted Baker Reburta, Ted Baker

Amiah, Ted Baker

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ