Follow us

Big City Life | Το ενημερωμένο καλοκαιρινό look της Ευγενίας Σαμαρά είναι ό,τι πιο hot για την πόλη

Το trend της σεζόν που επέλεξε για το look της

MissBloom TEAM
Big City Life | Το ενημερωμένο καλοκαιρινό look της Ευγενίας Σαμαρά είναι ότι πιο hot για την πόλη Instagram@eugeniasamara

Κατά τη διάρκεια μίας σεζόν, παρατηρούμε στις επικρατούσες τάσεις πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς, σε διαφορετικά είδη στιλ γυναικών, καταλαβαίνοντας έτσι ποιο είναι πιο κοντά στη δική μας αισθητική έτσι ώστε να πάρουμε έμπνευση και ιδέες για τον τρόπο που η τάση ταιριάζει περισσότερο στο στιλ μας. Συγκεκριμένα, όσον αφορά το denim on denim trend που κυριαρχεί στη σεζόν άνοιξη καλοκαίρι 2023, οι συνδυασμοί που μπορούν να δημιουργηθούν είναι πολλοί, δίνοντας μας έτσι πολλές επιλογές τόσο ανάλογα με το στιλ μας όσο ανάλογα και με την περίσταση.

Αναμφίβολα το denim on denim trend είναι μία τάση με την οποία μπορούμε εύκολα να δημιουργήσουμε ενδιαφέροντα σύνολα για την καθημερινότητα μας στην πόλη τα οποία θα είναι stylish όπως και ενημερωμένα. Έμπνευση για ένα total denim look μας έδωσε η Ευγενία Σαμαρά και το outfit που επέλεξε για να περιπλανηθεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Συγκεκριμένα, η Ευγενία Σαμαρά φόρεσε ένα denim top το οποίο συνδύασε με denim wide leg παντελόνι με cut out στα γόνατα. Το stylish ενημερωμένο look της ολοκλήρωσε με μεταλλιζέ τσαντάκι σε ασημένια απόχρωση.

Δες την εμφάνιση της


Get the look

Denim τοπ-κορσές, H&M

Τζιν παντελόνι wide 90's με σκισίματα, Bershka

Clutch μεταλλιζέ, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ