Follow us

Πώς θα επιλέξεις το ιδανικό σορτς ανάλογα με τον σωματότυπό σου

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις λίγο πριν επιλέξεις τα σορτς του καλοκαιριού.

street style Splash News / Ideal Image

Τα σορτς είναι ένα από τα staples της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας και ένα από τα κομμάτια που μας βοηθούν να αντιμετωπίσουμε την υψηλή θερμοκρασία με στιλ. Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι τόσο περισσότερο θέλουμε να εμπλουτίσουμε τη συλλογή μας με νέα σορτς που θα φορέσουμε τόσο στην πόλη όσο και στο νησί.

Σε περίπτωση λοιπόν που είσαι και εσύ έτοιμο για καλοκαιρινό shopping, παρακάτω θα βρεις κάποιες χρήσιμες συμβουλές ώστε να επιλέξεις τα ιδανικά σορτς ανάλογα με τον σωματότυπό σου.

Loading...

Styling Tips

- Για σιλουέτα με καμπύλες

Τα ιδανικά σορτς είναι εκείνα σε loose -όχι oversized- γραμμή, ώστε να αγκαλιάζουν τη σιλουέτα χωρίς ωστόσο να προσθέτουν έξτρα όγκο. Εξίσου σημαντικό είναι να επενδύσεις σε σορτς που δεν είναι πολύ κοντά. Προτίμησε επίσης τις μονοχρωμίες και όχι τα σορτς με έντονα μοτίβα.

- Για σιλουέτες με λεπτά πόδια

Εάν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, σού ταιριάζουν οι περισσότερες γραμμές σορτς. Ωστόσο, εμείς σου προτείνουμε να προσθέσεις στη συλλογή σου ψηλόμεσα σορτς που τονίζουν τη μέση και κάνουν τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά. Συνδύασε τα με tops που τελειώνουν ακριβώς εκεί που ξεκινά το σορτς και το αποτέλεσμα θα είναι άκρως κολακευτικό.

- Για σιλουέτα "κλεψύδρα"

Τα ψηλόμεσα σορτς που τονίζουν τη μέση και αγκαλιάζουν τις καμπύλες είναι επίσης η καλύτερη επιλογή. Φρόντισε ωστόσο να προτιμήσεις σορτς που δεν είναι κολλητά στο σώμα, αλλά έχουν μία πιο χαλαρή εφαρμογή.

Loading...

- Για σιλουέτες με ψηλά πόδια

Εσύ που ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, είναι προτιμότερο να αποφύγεις τα πολύ κοντά σορτς, αφού θα φαίνονται μικρά στο σώμα σου. Τα πιο μακριά σορτς αλλά και οι βερμούδες, που είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις του καλοκαιριού, είναι ιδανικά.

- Για petite σιλουέτες

Τα κοντά σορτς είναι ιδανικά για εσάς με petite σιλουέτα, αφού θα τονίσουν τα πόδια σου κάνοντας τα να φαίνονται πιο μακριά. Επίσης, δημιουργούν μία αρμονία ανάμεσα στο επάνω μέρος του σώματος, δηλαδή την τάλια, και το κάτω μέρος, δηλαδή τα πόδια.

- Για πολύ αδύνατες σιλουέτες

Εάν έχεις πολύ αδύνατη σιλουέτα, ένα ψηλόμεσο σορτς θα δημιουργήσει καμπύλες στο σώμα σου, κολακεύοντας το. Τα paper bag σορτς είναι επίσης μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις.

Loading...

Τα σορτς που θα επέλεγε μία fashionista φέτος το καλοκαίρι

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ