Follow us

Barbie Ferreira x Havaianas | Η capsule συλλογή που εκφράζει την κουλτούρα της Βραζιλίας

Η Havaianas συνεργάζεται με την ηθοποιό Barbie Ferreira και εκείνη σχεδιάζει μια καλοκαιρινή συλλογή εμπνευσμένη από την κοινή τους αγάπη για τη Βραζιλία

MissBloom TEAM
Courtesy of Havaianas

Εδώ και δύο δεκαετίες, η Havaianas, που ιδρύθηκε στη Βραζιλία, συνεργάζεται με μερικούς από τους πιο διάσημους οίκους μόδας στον κόσμο. Πριν καν γίνουν της μόδας οι συνεργασίες, τo brand μπήκε στη διεθνή αγορά δημιουργώντας εμβληματικές σαγιονάρες με τους οίκους Missoni και Valentino, γεγονός που βοήθησε στην καθιέρωση του brand Havaianas στον κλάδο των ανοιχτών υποδημάτων. Σήμερα η Havaianas, αναγνωρισμένη πλεον παγκοσμίως, ανακοινώνει τη συνεργασία της με το παγκόσμιο είδωλο και ηθοποιό Barbie Ferreira, δημιουργώντας έτσι και την πρώτη της συνεργασία με celebrity.

Barbie Ferreira x Havaianas | Η capsule συλλογή που εκφράζει την κουλτούρα της Βραζιλίας

Με καταγωγή από τη Βραζιλία και μεγαλωμένη στις Ηνωμένες Πολιτείες, η φωνή της Barbie αντιπροσωπεύει το στιλ και τις φιλοδοξίες μιας νέας γενιάς που επιθυμεί να συνδεθεί παγκοσμίως με κοινές αξίες όπως η ελευθερία, ο διάλογος και η ποικιλομορφία. Ακριβώς αυτή η ενέργεια και ελευθερία έκφρασης ανέδειξε την Barbie ως την τέλεια συνεργάτιδα της Havaianas για τον σχεδιασμό μιας capsule συλλογής.

Εμπνευσμένη από τις Βραζιλιάνικες ρίζες της, και συγκεκριμένα από το Ρίο ντε Τζανέιρο της δεκαετίας του '60 - '70, καθώς και από τη Βραζιλιάνικη αρχιτεκτονική και την εσωτερική διακόσμηση, η Barbie είχε την ελευθερία να κατευθύνει δημιουργικά ολόκληρη τη συνεργασία και να συμμετέχει στον σχεδιασμό των εννέα μοντέλων της συλλογής μαζί με το αντίστοιχο τμήμα.

Courtesy of Havaianas

"Η Havaianas είναι μια εμβληματική μάρκα που φορούσα από τότε που ήμουν μωρό. Για ‘μένα σημαίνει πάρα πολλά και συνδέεται με την κουλτούρα μου, την οικογένειά μου και την Βραζιλία γενικότερα. Το γεγονός ότι είμαι Βραζιλιάνα - Αμερικανίδα έχει διαμορφώσει απεριόριστα την καρδιά μου, την τέχνη μου και την αισθητική μου. Η ευκαιρία που μου δίνεται να σχεδιάσω για μια εταιρεία που αντιπροσωπεύει την οικογένειά μου και εμένα με έναν νοσταλγικό τρόπο είναι απίστευτα συναρπαστική και ανυπομονώ να δουν όλοι τι έχουμε δημιουργήσει", αναφέρει η Barbie.

"Σε ένα κλίμα τόσο μεγάλης πίεσης και αβεβαιότητας, επιδιώκουμε να μεταφέρουμε στον κόσμο ως μήνυμα, ότι είναι δυνατόν να επιτραπεί ο πειραματισμός χωρίς κριτική. Θέλουμε η Havaianas να αποτελεί σύμβολο δημιουργικότητας και χαλάρωσης, αλλά και μιας μόδας που προσφέρει την ελευθερία της επιλογής", σχολιάζει η Maria Fernanda Albuquerque, Havaianas CMO.

"Σε αυτό το πλαίσιο, η Barbie είναι η απόλυτη έκφραση αυτών που πρεσβεύει η Havaianas μέσω των προϊόντων και της επικοινωνίας της. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παρουσιάζουμε την πρώτη μας συνεργασία που γίνεται εξ ολοκλήρου μαζί με μια πρέσβειρα του brand και πιστεύουμε ότι δεν θα μπορούσαμε να είχαμε επιλέξει πιο κατάλληλο άτομο από την Barbie Ferreira", προσθέτει.

Courtesy of Havaianas

Η συλλογή που σχεδίασε η ίδια η Barbie, περιλαμβάνει εννέα μοντέλα, έχοντας ως βάση τις πιο εμβληματικές φόρμες της Havaianas, τόσο σε σαγιονάρες, όσο και σε slides, σε χρώμα πράσινο, κίτρινο και καφέ, δημιουργώντας έτσι μια capsule συλλογή που εκφράζει την κουλτούρα της Βραζιλίας και τη σύνδεσή της με την vintage τέχνη, τα γλυπτά, την ύφανση και την πλούσια βλάστηση.

Η συλλογή Havaianas x Barbie Ferreira, είναι ήδη διαθέσιμη στην Ευρώπη και μπορείτε να την ανακαλύψετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.havaianas-store.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ