Follow us

Τα 3 αγαπημένα μυστικά μίας fashion editor για να κάνεις καλύτερο shopping

Οι αγορές που θα έκανε μία mat fashionista.

mat fashion Courtesy of mat fashion

Τι μπορεί να φτιάξει τη διάθεση σε μία fashion lover; Μπορεί να είναι η περίοδος που πραγματοποιούνται οι εβδομάδες μόδας, η παρουσίαση των νέων trends ή το να δοκιμάζει νέους στιλιστικούς συνδυασμούς. Για εμένα, δεν συγκρίνεται τίποτα με τον ενθουσιασμό που νιώθω κάθε φορά που κάποιο από τα αγαπημένα μου brands ανοίγει νέο κατάστημα, το οποίο με βοηθά να κάνω ακόμα περισσότερο απολαυστικό shopping. Άλλωστε δηλώνω ένοχη, αγαπώ να επισκέπτομαι τα καταστήματα και να επιλέγω με σχεδόν ευλαβική προσοχή όλα τα ρούχα και αξεσουάρ που θα προσθέσω στη συλλογή μου. Συνεπώς, μπορείς να καταλάβεις τον ενθουσιασμό που ένιωσα όταν βρέθηκα στο Επίπεδο -1 του
River West και αντίκρισα το ολοκαίνουργιο κατάστημα της mat fashion.
Εννοείται πως το επισκέφτηκα αμέσως, εντυπωσιάστηκα με το design του χώρου αλλά και με το γεγονός πως όλη η συλλογή του αγαπημένου μου brand παρουσιαζόταν μπροστά μου. Κάπως έτσι, και αφού ολοκλήρωσα τις αγορές μου, αποφάσισα να γράψω αυτές τις γραμμές για να βοηθήσω και εσένα να κάνεις ακόμα πιο καλύτερο shopping.

Τα 3 αγαπημένα μυστικά μίας fashion editor για να κάνεις καλύτερο shopping

Shopping Tip 1

Φαντάζομαι πως η πρώτη σκέψη που έρχεται στο νου σου είναι τι το τόσο εντυπωσιακό μπορεί να έχει το ολοκαίνουργιο κατάστημα της mat fashion. Ακριβώς επειδή είναι λάτρης της υψηλής αισθητικής, εκτιμώ όταν ένα ελληνικό brand αποφασίζει να προσφέρει μία εμπειρία shopping υψηλών προδιαγραφών.

Courtesy of mat fashion

Κάνοντας λοιπόν το αποφασιστικό βήμα για να επισκεφτώ το κατάστημα της mat fashion στο River West, βρέθηκα σε έναν μοντέρνο χώρο άνω των 200 τμ, το design του οποίου χαρακτηρίζεται από κομψή πολυτέλεια, έχει πρωτοποριακό χαρακτήρα και την καινοτομία. Ο μοναδικός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του καταστήματος σε συνδυασμό με τη μοντέρνα διακόσμηση και την προσοχή στη λεπτομέρεια επιβεβαιώνουν κάτι που γνώριζα εγώ αλλά και όλες οι γυναίκες που εμπιστεύονται εδώ και χρόνια το κορυφαίο brand στην ελληνική αγορά plus size μόδας. Πως δηλαδή η mat fashion έχει ως βασικό γνώμονα τη σύγχρονη Γυναίκα, δημιουργώντας ρούχα που την κάνουν να αισθάνεται όσο μοναδική είναι και ταυτόχρονα της προσφέρει την ευκαιρία να απολαύσει την απόλυτη εμπειρία shopping. Το πρώτο tip που έχω να μοιραστώ μαζί σου λοιπόν είναι να κάνεις τις αγορές σου από ένα κατάστημα που σου φτιάχνει τη διάθεση, ταιριάζει με την αισθητική σου και σου προσφέρει ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.

Courtesy of mat fashion

Extra Info: Κάπου εδώ να αναφέρω πως στο νέο κατάστημα της mat fashion στο Επίπεδο -1 του River West υπάρχει ένα ξεχωριστό corner με άνετο καναπέ, όπου μπόρεσα να χαλαρώσω, όσο έστελνα τις αγορές που ήθελα να κάνω στις φίλες μου. Είπαμε, η mat fashion σκέφτεσαι ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Courtesy of mat fashion

Shopping Tip 2

Έχοντας λοιπόν υψηλές προσδοκίες ήδη από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στο νέο κατάστημα της mat fashion στο River West, ξεκίνησα να παρατηρώ τη νέα συλλογή. Για ακόμα μία φορά βέβαια, η mat fashion δεν με απογοήτευσε. Κάνοντας μία βόλτα, παρατήρησα πως έχω στη διάθεσή μου τις plus size σειρές όλων των αγαπημένων μου brands όπως οι Levi’s, Calvin Klein, Tommy Hilfiger και Understatement, brands υπόδησης όπως τα New Balance, Scholl και Birkenstock, αλλά και το αγαπημένο μου beauty brand, δηλαδή τη Max Factor. Αυτό σημαίνει πως με μόλις μία επίσκεψη στο νέο κατάστημα της mat fashion στο River West μπόρεσα να ανανεώσω τη γκαρνταρόμπα μου με νέα ρούχα, παπούτσια και καλλυντικά.

​​​​​​Courtesy of mat fashion

Το δεύτερο shopping tip που θέλω να μοιραστώ μαζί σου είναι πως επιλέγοντας έναν shopping προορισμό όπως το κατάστημα της mat fashion στο River West, το οποίο προσφέρει πολύ μεγάλη ποικιλία σε ρούχα, παπούτσια και καλλυντικά, θα κάνεις καλύτερες και πιο έξυπνες αγορές.

Courtesy of mat fashion
Courtesy of mat fashion

Shopping Tip 3

Η λίστα με τις shopping συμβουλές που θέλω να μοιραστώ μαζί σου για καλύτερες αγορές ολοκληρώνεται με μία μεγάλη έκπληξη, ακόμα και για εμένα. Στην επίσκεψη μου στο κατάστημα της mat fashion, συνειδητοποίησα πως το άρτια καταρτισμένο προσωπικό είναι πάντα στη διάθεση κάθε fashionista, ώστε να προτείνει στιλιστικούς συνδυασμούς που θα εξελίξουν το στιλ της. Οι fashion experts της mat fashion έχουν ως στόχο να κάνουν την κάθε γυναίκα να νιώθει άνετα και κομψά με το στιλ της, επιλέγοντας ρούχα που ταιριάζουν με την αισθητική και το lifestyle της.

Μόδα και ομορφιά είναι έννοιες αλληλένδετες, συνεπώς μαζί με τις στιλιστικές συμβουλές, στο νέο κατάστημα της mat fashion στο River West πρόκειται να επωφεληθείς από ένα σύνολο συμβουλών, αλλά και να μάθεις για όλες τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ από την εξειδικευμένη make-up expert της Max Factor. Παραδείγματος χάρη, εγώ συνειδητοποίησα πως τόσο καιρό χρησιμοποιούσα λάθος τόνο concealer, ενώ η make-up expert με βοήθησε να επιλέξω τις ιδανικές αποχρώσεις κραγιόν για το καλοκαίρι με βάση τον τόνο της επιδερμίδας μου.

Courtesy of mat fashion

Νομίζω δεν υπάρχει λόγος να αναφέρω ποιο είναι το shopping tip μου στην εν λόγω περίπτωση. Με μία επίσκεψη στο νέο κατάστημα της mat fashion στο Επίπεδο -1 του River West, θα απολαύσεις τις αγορές σου, στιλιστικές συμβουλές αλλά και beauty tips από ειδικούς. Το σίγουρο είναι πως η mat fashion έχει δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη εμπειρία για κάθε γυναίκα που επισκέπτεται τα καταστήματά της, και η επίσκεψή σου σε ένα από αυτά είναι ένα πολύ ξεχωριστό δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου.

Courtesy of mat fashion
Courtesy of mat fashion

Ανακάλυψε όλη τη συλλογή της mat fashion στο shop.matfashion.com

Το νέο κατάστημα της mat fashion βρίσκεται στο εμπορικό RIVER WEST - Λεωφ. Κηφισού 96-98, στο Αιγάλεω.

Social Media

Facebook: @matfashion

Instagram: @matfashion

TikTok: @matfashion

Τα αγαπημένα μου κομμάτια από τη νέα συλλογή της mat fashion

Φόρεμα βισκόζη/λινό με κέντημα mat fashion

Φόρεμα εμπριμέ V mat fashion

Φόρεμα έξωμο βισκόζη με δέσιμο mat fashion

Γιλέκο βισκόζη/λινό με κέντημα mat fashion

Φόρεμα βισκόζη με κέντημα mat fashion

Φόρεμα βισκόζη/λινό με κέντημα mat fashion

Πουκαμίσα βισκόζη mat fashion

Φόρεμα σεμιζιέ βισκόζη με τύπωμα στα μανίκια mat fashion

Κιμονό εμπριμέ με κρόσσια mat fashion

Ολόσωμο μαγιό animal print με κορδόνια προσαρμογής mat fashion

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr