Follow us

Η Παυλίνα Βουλγαράκη στο Missbloom | Ποια items δεν λείπουν ποτέ από τη βαλίτσα των διακοπών της

Η Παυλίνα Βουλγαράκη μιλά στο Missbloom για τις συμβουλές μόδας που ακολουθεί πιστά.

MissBloom TEAM
pavlina__voulgaraki Instagram @pavlina__voulgaraki

Κάνοντας ένα scroll down στον προσωπικό λογαριασμό της Παυλίνας Βουλγαράκη στο Instagram, παρατηρεί κανείς πως αγαπά τα χαρούμενα χρώματα και τα χαρούμενα μοτίβα, τα αέρινα φορέματα και τα αξεσουάρ όπως τα μαντήλια και τα γυαλιά ηλίου. Ποια είναι όμως τα items που δεν λείπουν ποτέ από τη βαλίτσα των διακοπών της και τι επιλέγει να φορέσει όταν θέλει να νιώθει αυτοπεποίθηση. Η τραγουδίστρια μίλησε αποκλειστικά στο Missbloom, αποκαλύπτοντας τα δικά της fashion μυστικά.

Τι βάζεις στη βαλίτσα των διακοπών σου;

Σίγουρα βάζω το αντιηλιακό μου και την ενυδατική μου κρέμα. Αρκετά μαγιό και παρεό -είμαι πάρα πολύ η τύπισσα των παρεό. Είμαι όλη μέρα με ένα μαγιό και ένα παρεό. Λατρεύω ειδικά αυτά που είναι ωραία τα υφάσματα, τα σχέδια, τα έντονα χρώματα. Τώρα ας πούμε έχω πάρει και κάποια παστέλ που είναι πολύ της μόδας. Βάζω επίσης το ηχείο μου, το βιβλίο μου και κάποια κοσμήματα -κυρίως σκουλαρίκια.

Όταν θέλεις να είσαι κομψή και άνετη τι επιλέγεις να φορέσεις;

Χρησιμοποιώ πολύ τη σαλοπέτα (σορτσάκι) με ένα μπουστάκι από μέσα ή ένα μαγιό. Φέτος έχω βάλει πολύ σαλοπέτα με μαγιό. Και φλατ παπούτσια. Προτιμώ τα super minimal σανδάλια, όπως τα Greek Sandals. Ή μπορεί να είμαι με Birkenstock που το θεωρώ παπούτσι που με ένα φίνο ντύσιμο από πάνω δίνει κάτι, ένα coolness. Τα φοράω 10 χρόνια και τα έχω σε όλα τα χρώματα και τα σχέδια. Επίσης, μου αρέσουν οι λινές ολόσωμες φόρμες. Γενικά μου αρέσει το λινό, όπως και τα λινά πουκάμισα. Μου αρέσουν τα πράγματα στα μαλλιά, όπως τα μαντήλια. Και πάντα ένα φόρεμα που σε κάνει να νιώθεις άνετα και σε κολακεύει. Εμένα με κολακεύουν τα στενόμεσα, γιατί έχω σώμα μεσογειακού τύπου με μεγάλο στήθος, λίγο πιο μεγάλη πλάτη και πιο λεπτή μέση. Προτιμώ αυτά που δένουν στη μέση και κυρίως τα floral. Το καλοκαίρι θα βάλω κάτι τέτοιο το βράδυ που θα βγω. Επίσης φέτος, αυτό που έχει επανέλθει πολύ σε εμένα είναι τα κάπρι παντελόνια με μπαλαρίνες. Ξέθαψα μάλιστα κάτι Gucci κεντητά μπαλαρινάκια της γιαγιάς μου και έκανα ένα ντύσιμο με ένα κάπρι λευκό παντελόνι και είχε πολύ επιτυχία.

Έχεις κάποια στιλιστική συμβουλή από τη μαμά σου ή τη γιαγιά σου που ακολουθείς;

Η μητέρα μου ποτέ δεν ακολουθούσε τη μόδα και πάντα της άρεσε να αγοράζει πολύ καλά υφάσματα και είναι και φαν των κοσμημάτων και μου έμαθε δύο πράγματα. Το ένα είναι τα ρούχα που επιλέγω να τα νιώθω ωραία πάνω μου. Όχι να είμαι όμορφη, να είναι το ύφασμα άνετο. Μου αρέσουν πολύ τα μεταξωτά, το καλό λινό. Η συμβουλή της με έκανα να μάθω να το νιώθω πάνω μου σαν να είναι η προέκταση του σώματός μου: να μη με στενεύει, να μη με τσιμπάει, να μη με κάνει να νιώθω περίεργα. Το άλλο που έμαθα είναι ότι τα ρούχα μας είναι ο τρόπος που συστήνουμε στους ανθρώπους που μας βλέπουν την προσωπικότητά μας. Άρα ό,τι και να είναι στη μόδα, έχει μεγάλη σημασία να φοράς αυτό που εσένα σε αντιπροσωπεύει και σε εκπροσωπεί. Αυτό είναι και το "κόλπο" να φοράς εσύ το ρούχο και να μη σε φοράει.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ