Follow us

Αυτά τα μποτάκια από την Zara είναι τα πρώτα που θα φορέσεις τον Σεπτέμβριο

Τα μποτάκια τάση που θα φοράς πλέον κάθε φθινόπωρο

street style Splash News / Ideal Images

Είτε παρακολουθείς με προσοχή τις τάσεις της μόδας είτε όχι, χωρίς αμφιβολία θα έχεις παρατηρήσει το denim trend το οποίο ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023. Το αγαπημένο και διαχρονικό τζιν ύφασμα είδαμε να ξεχωρίζει σε κάθε είδος fashion item, φούστες σε κάθε μήκος, tops, κορσέδες, denim jackets, σαλοπέτες, φορέματα όπως και αξεσουάρ όπως τσάντες, scrunchies αλλά και παπούτσια όπως γόβες, ψηλές πλατφόρμες αλλά και flatforms.

Πέρα από την μεγάλη ποικιλία που μπορούμε να ανακαλύψουμε στα αγαπημένα μας fashion brands έτσι ώστε να προσαρμόσουμε την denim τάση στα μέτρα μας και στο στιλ μας, πολλές είναι και οι πηγές έμπνευσης μας, με τα fashion it girls να μας τη χαρίζουν μέσω των stylish συνόλων τους δίνοντας μας ιδέες ξεχωριστού styling για να αναδείξουμε το trend με κάθε πιθανό τρόπο.

Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες τάσεις που έχουν μεγάλη απήχηση και μας εμπνέουν να αναβαθμίσουμε την γκαρνταρόμπα και το στιλ μας, έτσι και η τάση του denim φαίνεται πως έχει έρθει για να μείνει. Πέρα από τα ανοιξιάτικά και καλοκαιρινά denim σύνολα τα οποία δημιουργήσαμε, το φθινόπωρο πρόκειται να φορέσουμε ξανά το denim υπό άλλες προϋποθέσεις, δηλαδή φθινοπωρινές.

Για να εντάξεις την denim τάση στα φθινοπωρινά σου looks και να δημιουργήσεις ένα ενδιαφέρον και απόλυτα ενημερωμένο σύνολο, ανακαλύψαμε στην Zara τα mid-calf ankle boots σε denim ύφασμα τα οποία πρόκειται να απογειώσουν τις φθινοπωρινές εμφανίσεις σου. Τα συγκεκριμένα μποτάκια είναι ιδανικά για την εποχή του φθινοπώρου λόγω του τζιν υφάσματος τους το οποίο δεν παραπέμπει σε χειμερινό look όπως θα παρέπεμπε ένα ζευγάρι δερμάτινα μποτάκια.

Μπορείς να τα συνδυάσεις υπέροχα τόσο με minimal looks τα οποία θα κινούνται σε γήινες ή ουδέτερες αποχρώσεις όσο και με έντονα χρώματα ή εμπριμέ σχέδια εάν επιθυμείς να δημιουργήσεις ένα bold σύνολο.

Αυτά τα μποτάκια από την Zara είναι τα πρώτα που θα φορέσεις τον Σεπτέμβριο
Mid-calf denim ankle boots, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ