Follow us

Στη συλλογή της Mango βρήκαμε το φόρεμα που θα φοράς σε κάθε φθινοπωρινό event

Το stylish φόρεμα που δεν θα αποχωριστείς στα events του φθινοπώρου

Στη συλλογή της Mango βρήκαμε το φόρεμα που θα φοράς σε κάθε φθινοπωρινό event Splash News / Ideal Images

Το φθινόπωρο πλησιάζει και ήδη έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για τα πρώτα φθινοπωρινά κομμάτια με τα οποία θα ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας. Μπορεί ακόμα να είναι σχετικά νωρίς όμως κάποια κομμάτια επένδυση αξίζουν να προστεθούν στη συλλογή μας, ειδικότερα εάν μπορούμε να τα φορέσουμε σε διάφορες αλλά και διαφορετικές περιστάσεις.

Στην έναρξη κάθε νέας σεζόν είναι ευκολότερο να δημιουργήσουμε σύνολα για την καθημερινότητα μας όμως υπάρχουν πολλές φορές που σε special occasions μπορεί να ''χαοθούμε'' και να μην είμαστε απόλυτα σίγουρες ποιο είναι το κατάλληλο outfit. Αναμφίβολα υπάρχουν go to κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσουμε για να μας διευκολύνουν αλλά και να μας χαρίσουν μία stylish εμφάνιση. Τα φορέματα είναι πάντα μία safe και πολύ καλή επιλογή για οποιαδήποτε περίσταση και ιδιαιτέρως εάν είναι μία περίσταση η οποία μπορεί να απαιτήσει λίγο χρόνο για να σκεφτούμε τι θα βάλουμε.

Για τις special περιστάσεις του φθινοπώρου όπως και για τα events ή parties στα οποία πρόκειται να δώσεις το παρών, ανακαλύψαμε το ιδανικό go to φόρεμα από την καινούργια συλλογή της Mango. Το φόρεμα με βολάν από την Mango είναι σε midi μήκος και έχει πουά μοτίβο. Η παστέλ απόχρωση του ταιριάζει τέλεια στο φθινοπωρινό mood ενώ το διαχρονικό πουά μοτίβο του θα σου δώσει την ευκαιρία να το φοράς για αρκετές σεζόν.

Συνδύασε το με flat μπαλαρίνες, mules ή loafers ή με ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα ανάλογα με την περίσταση. Εάν η θερμοκρασία το απαιτεί μπορείς να ολοκληρώσεις το look σου με ένα denim jacket ή ενα oversized blazer σε μαύρο χρώμα.

Στη συλλογή της Mango βρήκαμε το φόρεμα που θα φοράς σε κάθε φθινοπωρινό event
Φόρεμα πουά βολάν, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ