Follow us

3 φορέματα από την Zara ιδανικά για τα parties του Σεπτεμβρίου

Τα φορέματα που θα ανανεώσουν τις φθινοπωρινές βραδινές εμφανίσεις σου

street style Splash News / Ideal Image

Λίγο πριν την κάθε νέα σεζόν αναζητάμε μικρές αλλαγές στις εμφανίσεις μας οι οποίες θα ανανεώσουν τη διάθεση μας στη μεταβατική περίοδο που πρόκειται να διανύσουμε. Τις βραδινές, και περισσότερο δροσερές, ώρες αυτής της εποχής είναι πιο εύκολο να πετύχουμε looks με φθινοπωρινό ύφος που επιθυμούμε και αναμφίβολα οι βραδινές εμφανίσεις μας δεν αποτελούν εξαίρεση.

Μπορεί τα κομμάτια που επιλέγουμε για την καθημερινότητα μας να είναι αυτά στα οποία πρόκειται να εστιάσουμε περισσότερο, καθώς είναι εκείνα τα οποία και θα φορέσουμε περισσότερο αλλά και με ποικίλους συνδυασμούς. Για τις βραδινές εμφανίσεις μας τη μεταβατική εποχή του φθινοπώρου είναι περισσότερο εύκολο να δημιουργήσουμε ένα εντυπωσιακό night out look ειδικά εάν φροντίσουμε να επενδύσουμε στα κατάλληλα fashion items. Φούστες, ολόσωμες φόρμες, εντυπωσιακές παντελόνες όπως και φορέματα είναι κάποιες από τις επιλογές ανάμεσα στις οποίες μπορείς να διαλέξεις για να πετύχεις το party look που επιθυμείς.

Ειδικότερα τα φορέματα είναι ένα safe, θηλυκό αλλά και πολύ κατάλληλο fashion item για να επιλέξεις στις βραδινές σου εμφανίσεις τόσο επειδή μπορείς να "παίξεις" με το styling τόσο στα παπούτσια όσο και στο πανωφόρι που θα διαλέξεις, όπως και για το εγγυημένο εντυπωσιακό αποτέλεσμα που αναζητάς για την περίσταση.

Στην Zara ανακαλύψαμε τα κομμάτια που μπορούν να ανανεώσουν τις φθινοπωρινές βραδινές εμφανίσεις σου χαρίζοντας σου ένα κομψό και stylish look.

Editor's picks

Midi φόρεμα σατινέ, Zara

Φόρεμα με τύπωμα φίδι και cut out, Zara

Midi φόρεμα με λινό ύφασμα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ