Follow us

Τα κομμάτια που είναι απαραίτητα για το μεταβατικό στιλ του Σεπτέμβρη

Τα fashion items που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις stylish εμφανίσεις

Τα κομμάτια που είναι απαραίτητα για το μεταβατικό στιλ του Σεπτέμβρη street style Splash News / Ideal Images

Ο Σεπτέμβρης στη χώρα μας κάθε χρονιά μοιάζει να είναι διαφορετικός καθώς δεν είναι τόσο ξεκάθαρη η μετάβαση, συγκριτικά με παλαιότερα, από την εποχή του καλοκαιριού σε αυτή του φθινοπώρου. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να μας προβληματίσει στιλιστικά καθώς παρόλο που η θερμοκρασία είναι χαμηλότερη από ότι το καλοκαίρι, δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε απόλυτα φθινοπωρινά σύνολα. Παρ' αυτά, αισθανόμαστε την αλλαγή τόσο στη θερμοκρασία όσο και στη διάθεση μας η οποία αλλάζει και αυτή σε περισσότερο φθινοπωρινή, κάνοντας μας να αναζητάμε τα κομμάτια με τα οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε σύνολα για αυτή την ήπια μετάβαση.

Ειδικότερα τα (αρκετά) δροσερά βράδια του Σεπτεμβρίου πρόκειται να χρειαστούμε cardigans, παντελόνια με μακριά μπατζάκια όπως και jackets. Άλλα κομμάτια τα οποία μπορούμε να φοράμε τόσο το πρωί όσο και το βράδυ είναι maxi φούστες και φορέματα όπως και items κατασκευασμένα από ύφασμα καμπαρντίνας όπως φορέματα ή tops, τα οποία μας βάζουν αυτόματα σε φθινοπωρινό mood βοηθώντας μας να διατηρήσουμε τη θερμοκρασία που επιθυμούμε.

Σαφέστατα τα πουκάμισα είναι σύμμαχος της φθινοπωρινής μας γκαρνταρόμπας ενώ είναι η κατάλληλη εποχή έτσι ώστε να μπορούμε να φορέσουμε ένα πουκάμισο σε έντονο χρώμα ή με κάποια ιδιαίτερη γραμμή χωρίς να επιβάλλεται να το "κρύψουμε” με κάποιο πανωφόρι. Οι ολόσωμες φόρμες επίσης ενδείκνυνται για day to night εμφανίσεις καθώς είναι ιδανικές τόσο για το πρωί στο γραφείο όσο και για την απογευματινή ή βραδινή μας εμφάνιση, συνδυασμένο με ένα πανωφόρι για να ολοκληρώσουμε την εμφάνιση μας. Επίσης μπορείς να εξακολουθήσεις να φοράς τα αγαπημένα σου tops τον Σεπτέμβρη με το σωστό styling, ή μπορείς να επενδύσεις σε νέα tank ή crop tops τα οποία είναι πλεκτά ή φτιαγμένα από rib ύφασμα.

Στην παρακάτω συλλογή ανακαλύψαμε στα αγαπημένα μας fashion brands, τα κομμάτια με τα οποία μπορείς να ανανεώσεις τα looks σου τον Σεπτέμβρη ενώ θα σε βοηθήσουν να διανύσεις με στιλ και κομψότητα τη μεταβατική αυτή περίοδο.

Πλισέ σατέν φούστα, H&M

Τζιν παντελόνι mom comfort, Bershka

Βαμβακερή ζακέτα με πλέξη μουλινέ, Massimo Dutti

Πουκάμισο με φιόγκο στο λαιμό, Mango

Πλεκτό top με νήμα μεταλλιζέ, Zara

Bomber jacket με εφέ δέρματος, Stradivarius

Φόρεμα καμπαρντίνα, Helmi

Ολόσωμη φόρμα σατέν όψη Black, ALE

Κρουαζέ μπλούζα με ασύμμετρο τελείωμα, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ