Follow us

Οι denim φούστες που είναι ιδανικές για κάθε περίσταση

Οι denim φούστες που μπορείς να φοράς στις day to night εμφανίσεις σου

Οι denim φούστες που είναι ιδανικές για κάθε περίσταση street style Splash News / Ideal Images

Κάθε εποχή του χρόνου αναζητάμε κομμάτια επένδυση τα οποία θα ταιριάζουν με τα περισσότερα ρούχα της γκαρνταρόμπας μας όπως και θα μπορούμε να φοράμε σε πολλές και διάφορες περιστάσεις. Οι τάσεις της σεζόν, θα μπορούσαμε να πούμε, πως διευκολύνουν εάν επιθυμούμε να δημιουργήσουμε μια time capsule wardrobe, τόσο η quiet luxury τάση που θέλει αυτά τα οποία φοράμε να τα χαρακτηρίζει η απλότητα και η ποιότητα, δύο απόλυτα διαχρονικά χαρακτηριστικά στη συλλογή μας, όπως και το denim on denim trend το οποίο προτείνει ότι κάθε item της γκαρνταρόμπας μας θα μπορούσε να είναι denim.

Η διαχρονικότητα του τζιν υφάσματος είναι κάτι αδιαμφισβήτητο. Τόσο οι γυναικείες όσο και οι αντρικές αλλά και οι παιδικές γκαρνταρόμπες, εδώ και πολλά χρόνια αλλά και όλες τις εποχές του χρόνου, εμπεριείχαν τζιν κομμάτια, τζιν παντελόνια, denim jackets, σαλοπέτες, σορτς ή φούστες. Οποιοδήποτε από αυτά τα items μπορούσε να φορεθεί με ευκολία όπως και με στιλιστική ασφάλεια καθώς δεν θεωρούνταν ποτέ old fashioned, παρά ένα κλασσικό staple της γκαρνταρόμπας μας. Τη σεζόν για την άνοιξη και το καλοκαίρι όπως και για τη σεζόν του φθινοπώρου και του χειμώνα, που πρόκειται να υποδεχθούμε, το τζιν ύφασμα πρόκειται να συνεχίσει να επικρατεί όχι μόνο ως staple στις εμφανίσεις μας αλλά και ως ένα κομμάτι που μας χαρίζει ενημερωμένες εμφανίσεις.

Συγκεκριμένα ξεχωρίζουμε τις denim φούστες για αυτή την εποχή που διανύουμε, καθώς μας χαρίζουν την δροσιά που δεν βρίσκουμε στα τζιν παντελόνια μας όπως και το στιλ της μεταβατικής περιόδου που δεν μας προσφέρουν τα τζιν σορτς. Μία denim φούστα πέρα από το ότι μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε top ή πουκάμισο σε οποιαδήποτε απόχρωση επιλέξουμε, συνδυάζεται επίσης ιδανικά και με οποιοδήποτε ζευγάρι παπούτσια διαλέξουμε ανάλογα με τη διάθεση μας όπως και την περίσταση, flats, sneakers όπως και ψηλοτάκουνα.

Παρακάτω διαλέξαμε τις denim φούστες που μπορείς να φορέσεις σε κάθε περίσταση και να συνδυάσεις με κάθε άλλο item της γκαρνταρόμπας σου, δημιουργώντας ένα stylish και ενημερωμένο σύνολο.

Φούστα μίντι τζιν, Mango

Τζιν φούστα μακριά. Bershka

Φούστα denim TRF, Zara

Τζιν φούστα, H&M

Ψηλόμεση ντένιμ φούστα, Massimo Dutti

Τζιν φούστα midi, Helmi

Μίνι ντένιμ φούστα με δέσιμο, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ