Follow us

Το αγαπημένο styling hack της Hailey Bieber θα μεταμορφώσει κάθε φθινοπωρινό look

Η Hailey Bieber ακολουθεί το αγαπημένο στιλιστικό hack των Γαλλίδων.

Hailey Bieber Splash News / Ideal Image

Δίχως αμφιβολία, οι νέες τάσεις της μόδας είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της σεζόν που ξεκινά. Οι αποχρώσεις, το στιλ ρούχων, η αισθητική, τα υφάσματα που πρότειναν πριν κάποιους μήνες οι σχεδιαστές κατά τη διάρκεια των fashion weeks βρίσκονται σήμερα στα καταστήματα, περιμένοντας μας να τα προσθέσουμε στο ντύσιμό μας. Παράλληλα με αυτή τη διαδικασία ανανέωσης όμως, ως κλασικές fashionistas έχουμε ήδη ξεκινήσει να σκεφτόμαστε όλους τους δημιουργικούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να αναβαθμίσουμε τα looks του φθινοπώρου και η Hailey Bieber έχει να μας προτείνει έναν πολύ ιδιαίτερο.

Διαβάστε Επίσης

Κάθε γυναίκα έχει το δικό της styling hack. Είναι εκείνο που ακολουθεί όταν θέλει να κανει τα looks της λίγο πιο προσωπικά, λίγο διαφορετικά. Για τη Hailey Bieber, το αγαπημένο της styling hack είναι να φορά λευκές κάλτσες με τα loafers ή fisherman shoes της. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο και επιχειρηματίας αγαπά πολύ τα εν λόγω στιλ παπουτσιών και τα επιλέγει συχνά για τις off duty εμφανίσεις της. Τα συνδυάζει με mini tennis φούστες και oversized πουλόβερ που φορά ως φορέματα, με μικρά μαύρα φορέματα και βερμούδες. Τις περισσότερες φορές μάλιστα, έχει συνδυάσει τα παπούτσια της με ένα ζευγάρι λευκές κάλτσες που καταφέρνουν να κάνουν τη διαφορά στο αποτέλεσμα.

Το εν λόγω στιλιστικό hack μάλιστα είναι από εκείνα που αγαπούν πολύ και οι Γαλλίδες fashionistas, οι οποίες προτιμούν να δημιουργούν αυτό το combo κάθε φορά που φορούν mini φούστες και φορέματα. Σε περίπτωση λοιπόν που θέλεις να ανανεώσεις το φθινοπωρινό στιλ σου, αυτή η πρόταση είναι σίγουρα must try. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα ζευγάρι λευκές κάλτσες και αρκετή όρεξη για styling.

Το αγαπημένο styling hack της Hailey Bieber

hailey bieber
Hailey Bieber
Hailey Bieber
Hailey Bieber
Hailey Bieber

Τα looks που δημιουργούν οι Γαλλίδες

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ